دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من ای وی افی نبودم بادارو باردار شدم از نه هفته دارم هم شاف پروژسترون هم انوکساپارین استفاده میکنم فکر کنم شیافو تا 35هفته باید استفاده کنیم
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم
من ای وی افی نبودم بادارو باردار شدم از نه هفته دارم هم شاف پروژسترون هم انوکساپارین استفاده میکنم ف ...
وای خیلی سخته اذیتم کلا منم روزی دو تا هپارین و یک دونه پروژسترون تزریق میکنم و دوتا شیاف . یعنی تا آخر بارداری به این شیاف باید عادت کنیم ؟ خیلی سخته برام من هفته ۸ هستم به زور
وای خیلی سخته اذیتم کلا منم روزی دو تا هپارین و یک دونه پروژسترون تزریق میکنم و دوتا شیاف . یعنی تا ...
شاید تعدادشو کم کنه
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم