2777
2789

بدون دارو میشه کنترلش کرد؟ من پارسال به خاطر افسردگی یه دوره تحت نظر بودم و دارو مصرف کردم، ولی الان چند وقته دوباره دچار حملات پنیک میشم، قبلا شاید یه بار در هفته اتفاق میوفتاد ولی الان روزی ۴ ۵ بار اینجوری میشم، میخواستم بدونم بدون دارو میشه کنترلش کرد یا دوباره پیش پزشک برم

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه دارو داره لحظه پنیک لستفاده میکنی چیز خاصی نیست اما پیگیرش شو

ممنون که جواب دادی، آره داره بدتر میشه 

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

شوهر منم داره اما هرچی آرامش اش بیشتر میشه حالش خیلی بهتره . من با هاش دعوامیکردم حالت های پنیکتایدها در او ایجاد میشد . الان دیگه دعوا نمیکنم خیلی بهتره شده . فقط بگرد بروبیرون خونه نمون . آرامش ات زیاد کن . تا میتونی رو آرامش ات کار کن . اگه میتونه یه رکعت نماز وتر رو همون روز بخون . عالیه . عالی . خوب میشی . همیشه شاد باش . آهنگ های شاد بزار . این فقط یه فکر میاد ذهن ات میگه الان میمیری درحالی شاید چندین بار این حالت به وجود اومده آمل نکردی زنده ای . بافکره مقابله کنی . چند نفس عمیق بکشی بعد به خودت این فقط یه فکر من خوب من خوبم . من نمیمیرم خوب . نفس عمیق ادامه بده حالت پنیک زود تموم میشه . خیلی راحته . فقط یه فکر تو رو درگیر میکنه . 

یه فکر میاد ذهن ات میگه الان میمیری . به بگو من خوبم خوب . من نمیمیرم . چندین بار این حالت پیش اومد من نمردم . زنده ام . حالم خوبه . عالیه ام . با صدا به خودت به چندین نفس عمیق ام بکش . خوب میشی 

شوهر منم داره اما هرچی آرامش اش بیشتر میشه حالش خیلی بهتره . من با هاش دعوامیکردم حالت های پنیکتایده ...

آخه زندگیم آرامش نداره، شوهرم اخلاق های بدی داره زود جوش و عصبی و پرخاشگره، عامل همه ناراحتی های اعصابم خودشه

آخه زندگیم آرامش نداره، شوهرم اخلاق های بدی داره زود جوش و عصبی و پرخاشگره، عامل همه ناراحتی های اعص ...

پس اول رابطه رو درست کن . تو میتونی یه زن باسیاست و قوی باشی .  یه راه میگم انجام بده ببین نتیجه اش رو . شوهرت رو آروم کن . بهش آرامش بده . اون آرامش بیشتری به تو میده . با شوهرت خوب باش . خوب . رابطه ات باهاش خوب نگه دار. هرچی بیستون بوده فراموش کن . فقط باهاش خوب باش . غذاات سروقت . خونه تمیز نگه داره .خونه تمیز انرژی منفی اش میره . به آدم آرامش میده.  شوهرت خونه هست سکوت کن . سکوت خیلی خوبه . هر دو آرامش میگیرید . نماز وتر بخونه . خیلی کمک ات میکنه . آرامش عجیبی به آدم میده . شوهرت نیاد خونه . برو کنارش سرش ناز کنه . بدنش بمال . آرامش میگیره . خودت ام سکوت کن . اصلا جر و بحث نکن . اگه عصبانی فقط سکوت کن . تا آروم بشه . پرخاشگری کنی جوابش خیلی بدتر میشه . فقط سکوت کن . اون آروم بشه میاد سمت ات . اون وقت خیلی کوتاه باهاش صحبت کن . فقط خیلی آرامش خونه کار کن . ذکر یاودو بخون تو آب و غذاش . روزی ۱۰۰۰ بار بخون تو آب فوت غذا بده بخوره 

انجام بده نتیجه اش بگو . با یه مشاوره خبره صحبت . با صائب تبریزی صحبت کن .کارش عالیه . دعوا رو تموم کن دعوا نکن . در دعوارو ببند . در منطق باز کن . آرامش ایجاد کن . تو زن قوی هستی . رو عزت نفس ات خیلی خیلی کار کن . از مطالعه کن . تو میتونی .

صائب سبزی پور اسم اش هست اشتباه نوشتم

ممنون عزیزم از راهنماییتون 💐