2777
2789
عنوان

یه کاربر بود اینجا که

541 بازدید | 20 پست

یکی ماه پیش تاپیک میزد بارداره و پسر شوهرش از ازدواج قبلیش اصرار داره قبل زایمان بیاد خونش استارتر هم می‌گفت سختمه الان بیاد بهش گفتم بعد که خواهرت به دنیا اومد بیا 

و یسری هم می‌گفت ما برای زایمان میریم شهر دیگه خونه خالیه  پسره میخواد بیاد شوهرم گفته پول میدم بهش رستوران غذا بخره بخوره تنهایی

هیچی ایدیش و دارید ؟😂

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

نه ولی یادمه

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوب توضحیح دادی، ولی متاسفانه نمی شناسمش😂

😂تو پر بازدیدا رفته بود 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
خانمه گندم به فینگلیش نوشته

Khanomegandom 

??

زایید دیگه

ایدیش  چی بود 😂بدون تگ کردن برام تایپ کن لطفا 

@مامان_پسرکوچولو نزاییدی؟ 😂

نه این نبود ک

پیداش کردم 😂