2777
2789
عنوان

❌جای من بودی چیکار میکردی

500 بازدید | 37 پست

من ۲۳سالمه با مادربزرگم زندگی میکنم نوزادی پدر مادر جدا شدند 

مامان نمیذاره وارد آشپزخونه بشم یا به چیزی دست بزنم (خساست این که مواد غذایی تموم میشع) 

در روز هم فقط ناهار درست میکنه شام هم خودش میخوره به من نمیده من عادت کردم معمولا با غذا های فت فود و اماده سر میکنم میان وعده هم که نداریم 

حتی میوه ها رو برای خودش نگه میداره 

مثلا شب مواد غذایی خودم بخرم درست کنم هم صبح ناراحت میشه شکایتمو به عمه هام میکنه که ستاره اذیتم میکنه شبا غذا میخوره 

منم میگم حتما پیر اعصابش نمیکشه 

یه هفته ای میشه یکم حالم خوب نیست سر درد و بدن درد شدید دارم رو تخت خوابم خدا خودش شاهد بیشتر از ۴ روز جز چایی و داروهام هیچی نخوردم (جسمم نمیکشید سرم زدم اونم دوستم برد)

دیروز نمیدونم چجوری شد انقدر دلم چیز شیرین میخواست پاشدم گفتم حلوا درست کنم مامان خواب بود کاش دستم میشکست درست نمیکردم اومد دید انقدر غر زد صبح بیدار شدمم دیدم داره به زنعموهام میگه پشت تلفن که ارد حروم میکنه 

هنوزم میگه نمیدونم دلیلش چیه ولی حتی ظرفارو هم شسته بودم جارو کشیده بودم کف اشپزخونه رو 

کاش درست نمیکردم 

من هنوزم از دیروز نه صبحونه نه ناهار نه شام الانم باز همونه هیچی نخوردم یکم پاشدم خونه جارو زدم سرویس و حموم شستم 

دیگه توبه کردم دست به چیزی بزنم دوست ندارم مادرجون ناراحت بشه میبینم ناراحتش کردم داغون میشم 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

چند سالته

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر تولد خودمه☘️کاربری دست دو نفره.لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن. درخواست دوستی رد میکنم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

نظرت در مورد دانشگاه چیه ؟ 

این مه بری دانشگاه یه جای دور با یه کار نیمه وقت 

خپ اینجوری‌که میمیری 😑😐

بعد به فکر‌مادر بزرگتی که یه وقت ناراحت نشه !!؟ 

مامان دوتا بچه ی دست گل , خدایا شکرت

عزیزم شما باید در مورد این مشکلات و شرایط سختی که داری با یه بزرگتر عاقل که مورد قبول مادربزرگته صحبت کنی تا با مادربزرگ حرف بزنه و توجیهش کنه که رفتاراش اشتباهه

مثلا یکی از عمه هات که هم مهربون باشه هم عاقل هم حرفاش روی مادربزرگت اثر داشته باشه

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
نظرت در مورد دانشگاه چیه ؟ این مه بری دانشگاه یه جای دور با یه کار نیمه وقت خپ اینجوری‌که میمیری 😑� ...

معلم رسمی هستم 

هزینه های زندگی و درمان خواهرم زیاد اصلا چیزی نمیمونه برام که مستقل بشم 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

عزیزم تو سن اونا هیچی تغییر نمیکنه . شما اشتباهی نکردی خودت سرزنش نکن . اما بااین روند اعصابت داغون میشه اول جوونی . اگر منبع درامد داری چه عالی اگه نداری حتما بفکر شغل باش . برو دانشگاه یه شهر دیگه خوابگاهی شو خیلی راحت تری

متاسفانه قسط و درمان خواهرم هزینه های زیادی میخواد در ماه ۱ تومن برام میمونه از حقوقم معلمم

قلبت خیلی پاکه خیلی. از امضات و چیزی که نوشتی🥺

امیدوارم وضعت بهتر بشه

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
2810