2777
2789
عنوان

یه سوال از دخترا

91 بازدید | 5 پست

شما وقتی از کسی ک دوستش دارین و بعدش ناراحتین بعد از اینکه نازتونو خرید و شما باز چصی بودین و اون واقعا از ته دل ناراحت شد  از اینکه ناراحتین واکنشتون چیه؟

یا وقتی ک اون کلا هم از شما هم از یه جا دیگه ناراحت بود واکنشتون چیه و چیکار براش میکنین

اینو در نظر بگیرین ک شما اون طرفو واقعی  دوست دارین

میخوام ببینم واقعا اونجوری ک فک میکنم دخترا وقتی از کسی جدی جدی دوسش دارن وقتی ناراحت شه زود دلشون میخواد کوتاه بیان یا  دلشون بخواد وسط دعوا  و ناز کردنامون وقتی اون نارلحته بغلش کنن با حتی وقتی ک اون ناراحته از یه جا دیگه بغلش کنن و ارومش کنن و شوخی کنن و نمیتونن تنهاش بزارن

من برای کسی که دوسش دارم ناز میکنم ولی نه انقد که حاله جفتمون بهم بخوره

یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برای کسی که دوسش دارم ناز میکنم ولی نه انقد که حاله جفتمون بهم بخوره

فک کن  واقعا ناراحت بودی خیلی زیادددد و جدا از ناز تو واکنش‌ناراحتیت دعوا بوده ولی باز طرف از کارش ناراحت باشه تو اگه واقعی دوستش داشته باشی اون لحظه واکنشت چبه؟

فک کن واقعا ناراحت بودی خیلی زیادددد و جدا از ناز تو واکنش‌ناراحتیت دعوا بوده ولی باز طرف از کارش ن ...

دعوا میکنم مگه شوخی دارم 😂ولی خب چون اون شخص برام مثل یه حامیه و من اونو از خانوادم بیشتر دوست دارم حرفایی نمیزنم که دلش بشکنه

یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.