2777
2789
عنوان

ختنه در هشت ماهگی

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پسرم 9 ماه و 20 روزش بود با روش جراحی ختنه کردیم، دکترش  متخصص ارولوژی اطفال بود، تو بیمارستان انجام دادیم چون من میترسیدم کلینیک، یک شب قبل و یک شب بعد بستری شد، شنبه جراحی شد، پنجشنبه سوندش و کشیدیم، تقریبا یک هفته ای خیلی بهتر شده بود و نگهداری سوند سخت بود، پوشک سایز 6 می‌بستم دست نزنه، شبها باز میذاشتم و زیراندازشو و مدام عوض میکردم ادراری نشه بدنش، یک هفته خواب و خوراک تعطیله، ولی از نتیجه کاملا راضی هستم،و خداروشکر میکنم درست تصمیم گرفتم و حلقه نداختم، بخیه ها هم جذبی بودن 

من پسرم 9 ماه و 20 روزش بود با روش جراحی ختنه کردیم، دکترش متخصص ارولوژی اطفال بود، تو بیمارستان ان ...

ممنون عزیزم بچه من معمولا شبا جیش نمیکنه باز بزارم یعنی بهتره ؟البته خیلی اینور اونور میشع 

ممنون عزیزم بچه من معمولا شبا جیش نمیکنه باز بزارم یعنی بهتره ؟البته خیلی اینور اونور میشع

دکتر پسرم گفت من میذارم و برای جلوگیری از عفونت و زودتر خشک شدنه زخمه و انتخابی نیست نمیخوای ببر کس دیگه جراحی کنه

کار درستی بود بنظرم، دکترت و انتخاب کن بعضی ها نمی‌ذارن ولی با هر ادرار بچه میمیره و زنده میشه

دکتر پسرم گفت من میذارم و برای جلوگیری از عفونت و زودتر خشک شدنه زخمه و انتخابی نیست نمیخوای ببر کس ...

اره واقعا خودمون یه زخم چقد ازذیتمون میکنه چ برسه جیشم کنه

اره واقعا خودمون یه زخم چقد ازذیتمون میکنه چ برسه جیشم کنه

ببین با دکترش از اول صحبت کن میخواد چیکار کنه، بگو نمیخوای خیلی پوست و برداره، چون من خیلی هارو دیدم زیادی پوست میگیرن، میگن بعدها تو بزرگسالی دچار زودانزالی میکنه، کلا یه دکتر خوب ببر که یه عمر پشیمون نشی

بچه برادرمو پوستش و زیاد حلقه انداختن،همیشه حالت ایستاده دار و کمی کج هست و موقع ادرار اذیت، بردن دکتر گفته دیگه نمیشه کاریش کرد

یسوال دارماگه کلا ختنه نشه چی میشه؟

چیزی نمیشه خیلیا تو دنیا نمیکنن
فرقش تو ظاهره فقط و اگه سطح بهداشت یه کشوری پایین باشه ختنه کنه بهتره وگرنه چندان فرقی نداره 

2810