2777
2789

سلام 

من ۳۵ سالمه

بعد دوبار سقط و یک و نیم سال پیشگیری بعدش دیگه حامله نمیشم.

رفتم اردبیل دکتر گفت وضعتون خرابه آی وی اف شو شایدم جواب نداد برات با ذخیره ۱ و خورده ای تخمدان منم رفتم پیش دکتر فرزدی بیمارستان الزهرا تبریز که اونم از نو کلی آزمایش اینا نوشت گفت روز دوم پریود بیا که بهم دوتا دکتر دیگه گفتن که اون تو رو سر میدواند و همش میری میای این چند ماه رو از دست میدی و نازا میشی. و یکیش گفت بیا جهاد دانشگاهی تبریز ولی تو بعضی نظرات خوب نگفتن اونجا رو.

حالا من موندم جهاد برم بهتره یا همین دکتر فرزدی 

لطفا کمک کنین کمتر از ۱۰ روز تا پریود بعدیم فاصله دارم باید تصمیم بگیرمامه بدم؟

بهترین دکتر شهرتون رو انتخاب بکن حتی نشد برو تهران اقدام کردی از شروع اقدام هر روز زیارت عاشورا را با وضو بعد از نماز صبح تا قبل طلوع آفتاب با صد تا کامل لعن و صدتا کامل سلام بخون و بعدش دعای علقمه

روزهایی هم که پری هستی بخون قطع بکنی یک روز باید از اول بخونی انشالله بعد از پایان ۴۰ روز باردارمبشی 

باورهایم را با تلاش ساخته ام نه با خیال ......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهترین دکتر شهرتون رو انتخاب بکن حتی نشد برو تهران اقدام کردی از شروع اقدام هر روز زیارت عاشورا را ب ...

من از ۹۹ دکتر های شهر خودمون رو رفتم ولی با وجود دوبار سقط هیچ نتیجه نگرفتم وضعمم بدتر شد