2777
2789
عنوان

استپ وزنی کردم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 48 پست
من ۲۱ کیلو تو یک سال و نیمنه فستینگ نمیتونمکالری شماری میکنم و ورزش هوازی یه دوره سه ماهه رژیمم یک م ...

عالیه آفرین به ارادت 🌸🌸

من ۱۶کیلو تا وزن ایده آل فاصله دارم و به خودم شش ماه فرصت دادم که کم کنم این اضافه وزن واقعا دلم میخواد این بار اضافه از روی دوشم بردارم و‌تموم بشه و هیچوقت دیگه فکرم بخاطر اضافه وزن مشغول نباشه 

من نمیتونم طبق کالری پیش برم مانکن رو نصب کردم اونجا نوشته بود کالری مورد نیازم ۲۰۰۰ و خورده ای بود ...

بله عزیزم 

من روزانه سعی میکنم بین ۱۰۰۰تا۱۲۰۰کالری مصرف کنم البته دو روز در هفته که‌میرم خونه مادر شوهرم و مامانم سعی میکنم فقط کم بخورم چون خیلی دلم نمیخواد کسی بفهمه رژیمم😂🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نمیتونم طبق کالری پیش برم مانکن رو نصب کردم اونجا نوشته بود کالری مورد نیازم ۲۰۰۰ و خورده ای بود ...

بله عزیزم 

من روزانه سعی میکنم بین ۱۰۰۰تا۱۲۰۰کالری مصرف کنم البته دو روز در هفته که‌میرم خونه مادر شوهرم و مامانم سعی میکنم فقط کم بخورم چون خیلی دلم نمیخواد کسی بفهمه رژیمم😂🥰

بله عزیزم من روزانه سعی میکنم بین ۱۰۰۰تا۱۲۰۰کالری مصرف کنم البته دو روز در هفته که‌میرم خونه مادر شو ...

شما چجوری پایبندین ب کالری شماری میشه یکم راهنماییم کنین🥲

اره منم نظرم همین کالریه 

ای جانم عزیزم ایشالا موفق باشین😂🥰

اره شما متاهلین فرق داره من مجردم به همه میگم رژیمم😂

هوم
شما چجوری پایبندین ب کالری شماری میشه یکم راهنماییم کنین🥲اره منم نظرم همین کالریه ای جانم عزیزم ایش ...

منم یه موقع هایی خسته میشم و خیلی رژیم ول کردم شاید ده ها بار رژیم ول کردم ولی اینبار دیگه میخوام تمومش کنم که دیگه نخواد ذهنمو مشغول کنه بخاطر همین برام راحت تر شده میخوام اقدام به بارداری کنم اینم یه دلیل دیگست برام اطرافیانم لاغرن دلیل سوم که پایبندم به رژیم امید وارم اینبار دیگه موفق بشم 

منم استپ شدید کردم ۶ کیلو با وزن اصلیم فاصله دارم دلی از لعنتی از ۶۴.۸۰۰ پایین تر نمیاد با اینکه زیر ...

چقدر کم کردین شما ؟

منم الان استپ وزنیم 

از یکی از فامیل ها شنیدم صبح ها ناشنا دانه چیا و خاکشیر و تخم شربتی با آب ولرم میخوره منم دو روزه دارم میخورم حس میکنم برای دفع و پاکسازی روده خیلی عالیه 

از امروز امگا سه رو‌هم میخوام شروع کنم میکن سه ماه مصرف مداوم امگا سه بااث‌میشه یوخت و ساز بالا بره 

منم یه موقع هایی خسته میشم و خیلی رژیم ول کردم شاید ده ها بار رژیم ول کردم ولی اینبار دیگه میخوام تم ...

منم مث شما 

یبار رفتم دکتر تغذیه دو س بار خودم رژیم گرفتم ول کردم عموم از تهران برام از دکتر طب سنتی رژیم گرمیجات گرفت ولی نتونستم با اون پیش برم دیدم با فست خیلی سازگارترم 

منم ایندفعه امید و انگیزم خیلی زیاده مخصوصا ک نتایجش رو میبینم میخام تو این یکسال ۲۰ ۳۰ کیلو کم کنم 

اره درک میکنم بارداری با وزن زیاد سخته و خطرناک هم برای بچه و هم خودتون

هوم
خوب الان از چه رژیمی داری استفاده میکنی؟ مثلا توروز چیا می خوری معمولا پزشک های لاغری میگن توی این ش ...

من کالری شماری می کنم بین ۱۰۰۰-۱۲۰۰ کالری استفاده میکنم و قند شکر و‌شیرینی و هله هوله نوشابه و دوغ حذف کردم همین 

چقدر کم کردین شما ؟منم الان استپ وزنیم از یکی از فامیل ها شنیدم صبح ها ناشنا دانه چیا و خاکشیر و تخم ...

من ۷۵ بودم 

با بی نظمی و نخوردن و والری شماری یه عالمه طول کشید تا رسیدم به اینجا 

چون نظم نداشت رژیمم

منم مث شما یبار رفتم دکتر تغذیه دو س بار خودم رژیم گرفتم ول کردم عموم از تهران برام از دکتر طب سنتی ...

آره عزیزم 

امیدوارم این دفعه هممون موفق بشم 😍

واقعا هیچ حسی بهتر از این نیست که میری روی ترازو ‌و‌ اون‌ وزن داره میاد پایین 🥰🥰🥰