نمیدونم والا چی بگم بدون قرص هم نمیشه گیر کردم به خدا اگه بدون قرص میشد که از اول دارو نمیدادم
باید اول با کمک یک دکتر قرص ها ترک بشن بندازی روی برنامه غذایی و طب سنتی بهتر درمان میکنه یعنی با کمک طب سنتی کم کم بعد داروها کنار گذاشته بشن از مشاورین طب سنتی شرکت نیوشا کمک بگیر موثره خیلی من خودم گرفتم ازش و همیشه میگیرم بعد هم محبت و آرامش مهربونی بهترش میکنه یه چیزایی این وسط هست که عامل این رفتارش هست اصلا هم نباید ضعف ازت ببینه یعنی واکنش قوی نباید به رفتاراش داشته باشی هرکاری کنه باید یه بی تفاوتی از طرفت ببینه و اینکه اگه درک میکنه بترسه گاهی بزنش که بترسه ولی اگه درک نداره که همون دکتر ولی خب گاهی بچه تک وتوک هم کتک نیازشه ولی یه کتک سبک
اوایسم خیلی فرق داده دخترمن حتی نمیشینه حرف نمیزنه بزرگ شده عوض اینکه مدرسه بره ....میدونی آدم خودشم ...
برادر منم کم توان ذهنیه تشنج داره ولی ۲۰ ساله مادرم زحمتشو میکشه کل طایفه بهش محبت میکنن میدونم خیلی برات سخته خیلی خدا کمکت کنه ولی بچته ول نکن دوباره بچه دار شو یه امیدی میاد به زندگیت
یکی تز آشناهای نزدیکمون بچه هاش بیماریه پروانه ایی داشتن
خیلی خیلی سخت بود پوسته دله آدم برای این بچه ها میرفت بچه ها خوشگل وخیلی خیلی باهوش بودن...مادرو پدرشون خیلی صدمه خوردن .خدا یه صبری به این مادر داده بود که میتونس ازشون نگهداری کنه.
الهی خدا به شما وهمسرتون صبر بده و بچت نا شفا بده خیلی سختی میکشی ولی عوضش رو خدا بهت میده