2777
2789
عنوان

بچه معلول کیا دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 8508 بازدید | 200 پست
خدانکنه سلامت باشی ولی خیلی سخته چاره ای نیست درمان نداره بخداتاالان تو دکتربودیم آخرش ی دکتربرگشت گ ...

عجب کثافتی بوده

مشکل بچتون دقیقا چیه؟الهی بمیرم الهی خدا خوبش کنه 

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خواهرشوهرم اینقد زیرزیرکی به رفتار پسرم می‌خندید زنیکه گنده ۵۰ ساله.خداروشکر فهمیدم نوه خودش بیش ...

خداب کسی نشون نده حتی دشمن 

خیلی سخته .

درکش سخته

دیدن سختیش سخته

۹ماه نگه داری بابایمان سخت.

اخرشم اینجوری باز دلت بشکنه .

اگه حکمتی داره نمی‌خواهیم بخدا بچه زجر میکشه زجری ک نمیتونیم درک کنیم

یعنی من اون دو سه سال کرونا عشق میکردم هیچ خری نمیدیدم هیچ خری خونمون نمیومد.همش دعا میکردم کرونا ۱۰ ...

چ ارزوی بدی.چقد مردم تو کرونا مردن بد میگی جذام بیاد خو هزاران نفر دیگه میمیرن.میدونم هسته ای دلت شکسته ولی ارزوی بد هم نکن

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
یعنی من اون دو سه سال کرونا عشق میکردم هیچ خری نمیدیدم هیچ خری خونمون نمیومد.همش دعا میکردم کرونا ۱۰ ...

مگه چی میگن بهت؟؟والا من یه بار یه بچه دیدم تو پارک مثلا ۱ساله یه چیزی شبیه غده بزرگ رو پیشونیش بود خیلی تعجب کردم ولی اصلا به روی خودم نیاوردم گفتم حتما تا حالا صدنفر از مامانش پرسیدن ک همون موقع یکی پرسید.واقعا نباید بپرسن

عزیزم چرا از همسرت جدا بشی؟

فتارای بچگونه بچگونه ۳۵سالشه ولی درک وفهم خوبی از خانم‌ها نداره نمیدونم چرا مثل بچه ها قهرمیکنه سرهیچوپوچ من نمیدونم ب بچه م برسم بااین همه رسیدگیش یاب شوهرم یکی میخواد نازاینوبکشه

مشکل آنزیمی داره.دنیااومدنی اکسیژن نرسیده.معلولیت ذهنی جسمی شدید داره الان ۷سالشه ولی انگار ۶.۷ماهشه

یکی از اشناهای ما بچش این طوزی بود گذاشت مرکزی ک ازش  نگهداری کنن بهش سر میزدن بعدشم یه بجه دیگه گیرشون اومد ک سالمه

مگه چی میگن بهت؟؟والا من یه بار یه بچه دیدم تو پارک مثلا ۱ساله یه چیزی شبیه غده بزرگ رو پیشونیش بود ...

چیزی نمیگن همش برّ و برّ نگات میکنن.من پسرم خیلی تو خیابون مخصوصا بیقرار میشه جیغ بلند میکشه داد میزنه.بعد همه برمیگردن نگاهش میکنن آدم بزرگا نگاه میکنن بچه ها می‌خندن بهش.منم دلم میشکنه خو...

نه یه دختر سالم دارم.بزرگتره

خداحفظش کنه بازخوبه سالمه ب ارروهات رسیدی .

خدا اینم خوبش کنه سلامتی بچت سلامتی خودته.

من پیش امام راهم بردشم ۳هفته پیش یعنی خودش برد کل کاراتو ی روز جور شد ولی دخترمن فرق نکرد .امام رضاقربونش برم نمیدونم چرا دعای مارونشنید

یکی از اشناهای ما بچش این طوزی بود گذاشت مرکزی ک ازش نگهداری کنن بهش سر میزدن بعدشم یه بجه دیگه گیر ...

مانباشیم زنده نمیمونه خیلی وابستس بخاطراون میگم من برم بهتره حداقل یکیمون پیشش باشیم