2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804

اره دخترم ۱۶ ۱۷ ماهگی راه رفت.

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
نگرانمط نمیدونم چگار کنم دیگه توی ۱۷ ماهه

نگران نباش 

من اصلا بهش فکرم نمیکردم‌

پسرم زیر دستش رو میگرفتم که پا بزنه بدون تکیه گاه بودن پاهای خودش ،به شکل عجیب و غریبی پاهاش رو تکون میداد ،یه جوری بود که خواهرم که به ریلکس بودن و بی خیالی معروفه ،ترسیده بوده که نکنه بچه مشکل داره ،اینو بعد ها گفت البته 

ولی به وقتش راه افتاد

بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤

پسر منم ۲۰ ماهگی راه افتاد، چون کم وزن و زود به دنیا اومد تاخیر حرکتی گرفت

ولی تحت نظر بود ام آر آی نوار مغز و آزمایش متابولیک براش انجام دادیم خداروشکر مشکلی نداشت

شما هم تا ۱۸ ماهگی فرصت بده انشاالله راه میفته اگه نه اونموقع پیگیر باش

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
همه چی من پسرم اینحوری بود دست اخر اتیسم گرفت و بیچاره کرد مارو

یعنی فقط بخاطر دیر راه افتادن؟

پسر منم یه سری علائم داشت ولی اونموقع هرجا ارزیابی بردم گفتن تاخیر داره فقط

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همه چی من پسرم اینحوری بود دست اخر اتیسم گرفت و بیچاره کرد مارو

دنبال چه علائمی باشم، 

پسرم یکم فرق میکنه با بقیه، مثلا راه نیفتادنش، خیلی غر میزنه همش بجای حرف زدن نق میزنخ و با نق همه چی و میفهمونه، هررررچقدر باهاش تمرین میکنم یاد نمیگیره کلمه بگه، ماما مم بابا دد بلده بگه، ولی مثلا میگم هاپو چی میگه  بلد نیست، صدبار بهش میگم شاید یبار بگه ، باز یادش میره، دست دستی کردن و تازه یاد گرفته هنوزم بای بای بلد نیست، من و باباشو صدا نمیکنه، همش دوست داره بغل باشه بگردونیمش، باخودش خیلی کم سرگرم میشهه یه حرکتی  میزنه اونم اینکه جفت دستاشو مثله حالت بال بال زدن میکنه موقع هیجان یا عصبانیت، نشون دکتر دادم گفت باید تا ۲ سالگی از بین بره، اگه نرفت ببرش ارزیابیش بکنن، حرکتش کمتر شده ولی صفر نشده، ولی ارتباط چشمی زیاد داره باهام خنده و لبخند زیاد داره اسم خودشو مینشاسه

دیر راه افتادن و تاخیر داشتن از علایم اتیسمه ولی مختص اتیسم نیست

منم همیشه استرس پسرمو داشتم و دارم راستش، الان سه سالشه کامل صحبت میکنه خداروشکر ولی همچنان یه سری کلیشه هارو داره

من پیش ۴تا کاردرمانگر دوتا متخصص مغزو اعصاب و دکتر پیشیاره بردم گفتن فقط تاخیر داره(اونموقع فقط کلمه کلمه حرف میزد)

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2809