2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 27200 بازدید | 5846 پست
همون رشته های پزشکی ووابسته به پزشکیخودش دوست داره تومراکزی که حیوانات درحال انقراض رونگهداری میکنن ...

سلام مهربون

چقدر قشنگ منم از این جور شغلها خوشم میاد یا دامپزشکی ابزیان توی ایران یدونه جراح ماهی نیست  

انشاءالله موفق باشه نیتش خیلی خوبه 

خوشبحالتون دختر به این خوش قلبی دارین 😍

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
بعضی اوقات درد حس می‌کنی دندون پایین ، ولی میبینی دندون بالا، اینطوریه که آدم به اشتباه میوفته

سلام اره درسته ابجی منم در پایین یکم درد احساس میکردم وقتی ترش میخوردم رفتم دکتر گفت اون اصلا امکان نداره درد کنه چون اعصاب کشی شده درد همدن دندون عقله

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام اره درسته ابجی منم در پایین یکم درد احساس میکردم وقتی ترش میخوردم رفتم دکتر گفت اون اصلا امکان ...

همون

سلام مهربونچقدر قشنگ منم از این جور شغلها خوشم میاد یا دامپزشکی ابزیان توی ایران یدونه جراح ماهی نیس ...

سلام ماری جون خوبی 

مرسی شمام خوش قلبی

چه فایده مشاغلی که دوست داره اینجانیست

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
سلام ماری جون خوبی مرسی شمام خوش قلبیچه فایده مشاغلی که دوست داره اینجانیست

ممنون گلم شما خوبی 

ممنون شما لطف داری به من 

درسته 

ولی من اگر امکانش رو داشتم میرفتم حداقل دامپزشکی ابزیان رو یاد میگرفتم از وقتی دیدم یدونه هم جراح برای ماهی ها نیست خیلی ناراحت شدم حیف که رشته من ریاضی بود 🙁

سلام لیلا جون خوبی عزیزم

سلام قربونت برم 😍 مرسی خوبم 🤗 

امروز یه شاگرد جدید اومد ثبت نام، ماشاالله آنقدر گوگولیه که حد نداره 😂 

۵ سالشه، موقع اون داد زدن ایااااااا ، اینو که میگه با لحن بامزه ای میگه من ضعف میرم براش🤗🥺😂 جلو خودمو میگیرم جدی باشم ولی ضعف میرم براش، فنچ کوچولو 😂

خدا هر چیزی که میده حتی یک روزشو با عزت بده،🤌

@_maaahiiiiioaj سلام مامانی خوبی چطوری خاله ها و دایی چطوره دلم برات تنگ شده خبری ازت نیست 🥲قبلا ...

سلام عزیزم شرمندم بخدا فرصت نمیکنم سر بزنم.

قربونت برم بد نیستیم خداروشکر فعلا که زنده ایم

تو خوبی؟چخبرا

سلام عزیزم شرمندم بخدا فرصت نمیکنم سر بزنم.قربونت برم بد نیستیم خداروشکر فعلا که زنده ایمتو خوبی؟چخب ...

سلام مامانی دشمنت شرمنده انشاءالله که خیر هست 

خدا نکنه چی شده مامانی انتظار داشتم بگی خوبم نه اینطوری 

راستش یهویی نمیدونم چرا توی خونه سرماخوردگی اومده من رو پیدا کرده گلوم درد میکنه ابریزش بینی هم دارم 

سلام قربونت برم 😍 مرسی خوبم 🤗 امروز یه شاگرد جدید اومد ثبت نام، ماشاالله آنقدر گوگولیه که حد نداره ...

خدانکنه عزیزم😘

عزیزم🤩

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت