2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 26426 بازدید | 5705 پست
بعد چراغ قوه رو روشن کرد و رفت تو غار، نور رو زد و خواست در کوله رو باز کنه دید صدایی میاد، نور رو م ...

خیلی ترسناک بود 

جن ها اونجام ول کن نبودن 😰

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

من همون سینه گنجشک هم نمی‌خورم همش یک ذره 😂، ولی سینه مرغ رو می‌خورم، و چیزی که هست اینکه مامانم و ...

نوش جان 

بال من سوخاری میخورم 😅

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بلدرچین آنقدر خوشمزه 😋

دوست ندارم طعمش رو 

باب میلم نیست 😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😂😂😂 دقیقا مثل لاستیک گوشتش ، آره مخصوصا فلفل و نمک خیلی ریختن تا کسی زیاد سیب زمینی بر نداره ، به ...

مدریت بحران در مواقع سخت 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واااای 😰😰😰😰

جن ترسناک تر یا عراقی ها 😂 

خاطره دیگه اینکه اونجا گرزه یا همون موش بزرگ داشتن، آنقدر وحشی که گفت دست و پا خودمون رو هم گاز می‌گرفتن ، یکی از بچه ها رفت مرخصی گربه سرحال جنگی آورد، تو مهمات خونه گذاشتنش، چون اونجا موش بزرگ هم داشت و خطرناک بود، فردا صبح رفتن ببینن چی شده دیدن فقط دم گربه هستش 😂 

جن ترسناک تر یا عراقی ها 😂 خاطره دیگه اینکه اونجا گرزه یا همون موش بزرگ داشتن، آنقدر وحشی که گفت دس ...

واااای گودزیلا بودن موشا ☹️😂😂😂

والا جن ترسناک تره 🥴😂😂☹️

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

خدا نکنه عزیزم ❤️ همه اینا رو از تو یاد گرفتم 💋💋

عزیزی دوست دارم ❤️😍🥰🥰🥰

آخه گوشت نداره از چیش خوشت میاد 😂 هرچند می‌بینم داداشم مخصوصا استخون ها رو کروپ کروپ با دندون میخور ...

داداشت دقبقا داداش منه 

عشق مرغ با استخونن 

اونم همچین میشکنه 

ادم دلش میخاد بخوره 😂😂😂

آره ۲ صفحه قبل من سوال کردم مانا صفحه بعد جواب داد، صحیح ، من گوشت بلدرچین هم دوست دارم

گوشت بلدرچین نخوردم 

خوشمزه اس؟؟

اون تگش برام نیومده بود 

چطورین بچها

شیش ماه پیش پارچه دادم برا مهسا لباس

بدوزن

تازه امروز آماده شده،رفتم گرفتم

اصلا خوشم نیومد،اصلا هاااا

بدم کوتاه کنن بهتر نمیشه؟

از زیرشم چندلایه تور داره تا روی زانوش

چطورین بچهاشیش ماه پیش پارچه دادم برا مهسا لباسبدوزنتازه امروز آماده شده،رفتم گرفتماصلا خوشم نیومد،ا ...

از لحاظ تگ کردن فلجم

خودتون همگی بیاین دیگه،ریحون مدیسا ببین آویشن

لیلا مانا شبنم ماهی😂💔