2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 22017 بازدید | 4781 پست
😂😂😂 بعد من رفته بودم خونه مادر بزرگم که مراقبش باشم ، شب ساعت ۱ خوندمش تو اتاق تنها مادر بزرگم او ...

وااای 😅🤣

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

خب

دایی منم همون شب اینو خوند و دیدم بلافاصله دوتا تیک آبی خورد، دیدم هیچی نگفت ، هفته بعد جمعه رفتیم بیرون داییم گفت لیلا اون شب چی بود فرستادی😂 گفتم چطور ؟ گفت متن رو خوندم و خوابیدم ، گفت خواب دیدم رفتم مراسم ختم یکی خونه قدیمی اما لوکس ، دیگه پا شدم بیام سوار ماشین بشم دیدم سوییچ ماشین رو جا گذاشتم برگشتم خونه دیدم آدما نیستن خونه وسایلش نیستن و متروکه انگار نه انگار کسی بوده توش بعد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دایی منم همون شب اینو خوند و دیدم بلافاصله دوتا تیک آبی خورد، دیدم هیچی نگفت ، هفته بعد جمعه رفتیم ب ...

وااای چه بد روشون تاثیر گذاشته 🫤😨

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

وااای 😅🤣

منم گفتم بگردم پیدا کنم سوییچ رو دیدم صدایی اومد دنبال چی میگردی ؟ برگشتم دیدم یکی مشکی انگار پارچه مشکی گذاشته روش، گفتمش دنبال سوییچ ماشینم میگردم که برم، گفتش هر کی اومده دیگه نتونسته خارج بشه ، داییم هم گفت امتحان کن ببین میتونی ؟ گفت با خودم گفتم مگه نه یک ضربه میتونم بزنم همونو پرقدرت بزنم، گفت مشت آوردم دیدم دستام رفتن تو لباسم نمیتونم تکون بدم ، گفت اومدم پا زدم همین که زدم از درد بلند شدم ، 

تو نگو ضربه که زده پاش با نوک انگشت کوبیده به دیوار 😂😂😂 گفت یعنی زندایی تو سالن داشته فیلم میدید اگه پیشم بود میزدم چیزبش می‌شد 😂

وااای چه بد روشون تاثیر گذاشته 🫤😨

پا درد شدیدی گرفت زنداییم نگران شد نکنه انگشتاش شکسته باشه اما خدارو شکر چیزی نبود رفت دکتر ،😂 داییم گفت شانس آوردم زندایی نبود رو تخت وگرنه این آسیب میدید، 

پدر زن داییم کتاب تعبیر خواب باز کرد گفت اینکه جنگیدی نشونه خوبیه تو خواب، 

منم به داییم گفتم اتفاقا حسابی منم ترسیده بودم خواستم واکنش تو رو هم بدونم 😂

مرسی عزیز دلم ❤️ انشالله جوجه که بسلامتی بدنیا اومد دوباره اونا اندازت میشن، ولی عزیزم میری بیرون مر ...

چشم عزیزم مواظبم 

سرد کجا بود خواهر هوا ۱۴ درجه هست 

یخی نیست 

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

آخه گفتی کاپشن پوشیدی برای همین گفتم ،🤗

کاپشن پوشیدم چون بارون شدیددبود و روش جنسی داره آب داخل نمیره 

وگرنه امسال سرد نیست هوا اینجا 

مثلا الان پنجره بازه 

امسال خیلی دیر سرد شده بهتره بگم فعلا نشده 😂😂😂فقط شب بخاری روشن میکنیم 

اونم سال های قبل ۳ تا روشن میکردیم 

امسال فقط یکی 😂هوا بهاری هست 

حالا شاید زمستون سرد بشه 

اونجا امروزم سرده ‍؟

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

منم گفتم بگردم پیدا کنم سوییچ رو دیدم صدایی اومد دنبال چی میگردی ؟ برگشتم دیدم یکی مشکی انگار پارچه ...

واااای خدا 😂😂😂

بنده خدا فیلم سینمایی دیده 😁

پا درد شدیدی گرفت زنداییم نگران شد نکنه انگشتاش شکسته باشه اما خدارو شکر چیزی نبود رفت دکتر ،😂 دایی ...

عجب بلایی سرشون اوردی 😂😂😂

کاپشن پوشیدم چون بارون شدیددبود و روش جنسی داره آب داخل نمیره وگرنه امسال سرد نیست هوا اینجا مثلا ال ...

اینجا آره سرده ، ما هم شب بخاری روشن میکنیم ولی صبح ساعت ۱۰ بیدار شدم واقعا سرد بود 

😂😂😂😂 آره 😂 بد جوری رفته بود تو عمق متنی که خونده بود ، البته حقیقت هم داشته برای همینم زیاد تحت ...

اهان سر حقیقت بیشتر خواب نما شدن 😂

فقط زندایی شانس اورده 🤌🫣😂