2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 21973 بازدید | 4770 پست
آره چون درصد عضلات آقایون بیشتر، ۳۰ درصد ولی اگر یک زن رزمی کار بخواد مرد رزمی کار شکست بده ۱۰۰ خودش ...

اهان دیدی ما خانوما 

تو مبارزه یا هر کاری که قراره 

بهتر باشیم و رقابتی 

طرف مقابل که شوهر باشه رو واقعا بصورت رقیب میبینیم 

ولی اونا نه .یه حس ترحم و دوس داشته که نمیخوام خود برتری داشته باشن تا ناراحت شیم 😂

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رسمی کجایه 😂😂این جو خانواده همسر خیلی مشوش شدهخر تو خریهبه اینورم سرایت کردهپریودم این ماه دقیقا د ...

ای وای مامانت دوباره چرا بنده خدا😢بخاطر استرسِ عروسی دخملشه

مهگل مامانت ظاهرا خیلی قویه ولی تو دلشو خدا میدونه بیشتر مواظبش باش.

نکنه حامله ای🤭بندو آب دادی 

شوخی میکنم منم سالی یکی دوبار همتو میشم کلا توهم غزل میزنم بعد میبینی یه دم صبحی غافلگیر میشم 😂

اوووف عروسی😍انشالله به سلامتی، دل خوش و مبارکی 

یه عمر خوشبخت زندگی کنه، با ذوق و تن سالم از اون وسیله هایی ک داره میچینه استفاده کنه، الهی شکر

خب حالا میریم خانواده شوهری🤕اینا ک آروم بودن چیشد چش خوردن🤣

فدات خداروشکر برس که باید بتازونی تو مجلسحالا شلنگ تخته خوب میندازی وسط عروسی 🤌😂

خا خدانکنه 

نه اتفاقا از اول تا آخر یه گوشه میشینم کنار جاری بزرگم😂

حالا فردا شب نمیدونم چطور بگذره تا ببینیم جو چطوره چون مختلطِ و منم سنگین رنگین میشینم دیگه

مرسی عزیزم خوبمحسابی مشغولی پس با درس خوندن پس😁😁 ارههه از سال ۹۹ هساتفاقااا چندوقت پیش کاربری دادم ...

اره خیلی مرتب و تمیز هم مشقمو مینویسم

معلمم هی امضا میزنه بسیار عالی و مرتب🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وااااای خدایاااا😍😍😍

چه حس خوبیه😍😍

تو هنوز با نبودنت تموم بودن منی ❤️‍🩹
ای جانم 😍 کدومشون رو گوش میداد ؟🥺

همین یار جنگی من شلوار پلنگی من😂یهو میبینی کلا کانال عوض میشه مداحی پرشور گوش میده 🤣هر وقت بریم مزار حاج  قاسم تا چند روز بچم تو فازه بعدش دوباره برمیگرده تنظیمات کارخانه

همین یار جنگی من شلوار پلنگی من😂یهو میبینی کلا کانال عوض میشه مداحی پرشور گوش میده 🤣هر وقت بریم مز ...

😂😂😂😂😂 

شوهرم اما هر زمان موزیک غمگین میزاشت ، بچم اون موقع کوچولو یک سال و نیمش بود بغض میکرد چونش تکون میخورد، موزیک شاد میزاشت می‌خندید ،😂 الآنم مثل منه فقط شاد دوست داره 😂

ای وای مامانت دوباره چرا بنده خدا😢بخاطر استرسِ عروسی دخملشهمهگل مامانت ظاهرا خیلی قویه ولی تو دلشو ...

نمیدونم بخدا

قلبش درد میگیره حالت تهوع و سرگیجه،فشارش میره

بالا میبریم دکتر یه روز بستری میکنه

باز چند روز بعد همینطوری

حواسم هست بهش،خالم میگه غصه جهاز سوگل و میخوره

ولی خب جهیزیه خواهرم همش خییییییلی وقته

آمادس،چند بار تالار رزرو کردن هربار به یه دلیل عقب انداختن مراسمو

حامله کیلو چنده😂😕یازده روزه پریودم،درد دارم،اعصاب ندارم،کلافه شدم

بند نمیاد

خانواده همسر این داماد کوچیکه اومده دو بهم زنی کرده

بین شوهرم و خواهر کوچیکه،داستان داره والا