2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20799 بازدید | 4475 پست
نشی گلم اره باید استراحت کنم 🥲صبح هم ورکشاپ داریم مربیم خودش شخصا زنگ زده برم کلاس ساعت ۸ مامانم زن ...

منم بدتر میدونی که درگیر دیسکم 

بچه رو بغل کردم کمرم دیشب گرفت 

دیگه دیشب مسکن خوردم خوب شم 

الهی سخت میشه 

نمیتونی ام قید یکیو بزنی درسته 🥲

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

منم بدتر میدونی که درگیر دیسکم بچه رو بغل کردم کمرم دیشب گرفت دیگه دیشب مسکن خوردم خوب شم الهی سخت م ...

من آره مواظب باش دیسو بدتره

میتونی سنگین بلند نکن 

مواظب باش 

آره

نه قید هیچ کدوم رو نمی زنم ورکشاپ از ۸ تا ۹:۳۰هست بازار هم که ۱۰ باز می کنه ولی خب دیگه نمی تونم بخوابم استراحت کنم

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من آره مواظب باش دیسو بدترهمیتونی سنگین بلند نکن مواظب باش آرهنه قید هیچ کدوم رو نمی زنم ورکشاپ از ۸ ...

چشم 

الهی .اگه بعدظهر کاری نداری یه دل سیر بخاب گلم 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

چشم الهی .اگه بعدظهر کاری نداری یه دل سیر بخاب گلم

چشمت بی بلا

بعدازظهر پاتختی دعوتیم اگه مامانم نره اره میام استراحت می کنم 

چشمت بی بلابعدازظهر پاتختی دعوتیم اگه مامانم نره اره میام استراحت می کنم

ان شالله خیر هستش گلم 

امشب خوب بخواب بدون اینکه به چیزی فک کنی 🤩

ان شالله خیر هستش گلم امشب خوب بخواب بدون اینکه به چیزی فک کنی 🤩

ممنوک انشاءالله موهام رو خشک کنم میرم بخوابم تا خود اذان🥲

عشقتون پایدار عزیزم ❤️ 😂😂😂😂 همیشه به شادی و گردش

ممنون گلم همچنین 🤍💚

ممنون گلم به همچنین 😍

راستش اه و نفرین رو زیاد شنیدم ولی به چشم ندیدم کسی چیزی بشه ظالم همیشه توی خوشیه ولی اینم شنیدم که وقتی جون دادنش سخته میگین داره تواس میده ولی برای خودم رعایت می کنم اه و نفرین هم درست نباشه به حق الناس اعتقاد دارم

طلسم رو هم قبول دارم چون یجور جادو هست و توی قران هم اومده و میدونیکه من به قرآن خیلی معتقدم 

@لیلا_۷۰

ماری جونم تو چقدر به اه و نفرین اعتقاد داری ؟ یا به طلسم شدن؟ اینا دوتا سوالن جدا می‌خوام اگه میشه ج ...

گلم جواب دادم ولی یادم رفت ریپت بزنم 🤦‍♀️

راستش اه و نفرین رو زیاد شنیدم ولی به چشم ندیدم کسی چیزی بشه ظالم همیشه توی خوشیه ولی اینم شنیدم که ...

دقیقا چون معتقد هستی برای همینم میپرسم ،

میگن بعضی‌ از نفرین ها دامن ۷ نسل بعد اون شخص رو میگیره ، بنظرت چطور میشه یعنی چیکار باید کرد که اون شخص حلال کنه؟ با توجه به اینکه خوب مال نسل گذشته و نه من بهش دسترسی دارم نه اون ، 

سوال بعدی اینکه طلسم رو چطوری میشه از بین برد؟ راه حلی داره ؟

دقیقا چون معتقد هستی برای همینم میپرسم ،میگن بعضی‌ از نفرین ها دامن ۷ نسل بعد اون شخص رو میگیره ، بن ...

اره این رو منم شنیدم اولاد هم تواس کارهای والدینشون رو میدن 

در چه مورد حلال کنه بعضی موقع باید جبران کنین بعضی موقع هم دیگه نمیشه جبران کرد مثلا اگه مال کسی رو برداشتین این رو بعدا میتونین به خودش یاوراثش بدین حلالیت بگیرین ولی اگه ابرویی بریزین این رو باید فقط حلالیت بگیرین اگر اون افراد رو میشناسین در جلوش از طرف عذرخواهی کنین ولی خب چون میگی طرف فوت شده میتونین در حقش خیرات بدین یا قران بخونین ثوابش رو به ایشون هدیه کنین 

طلسم رو معمولا اوناییکه مینویسن خودشون هم میتونن از بیم ببرن ولی چون نمیشه کامل اعتماد کرد به این افراد که راست یا نیگن یا از خودشون در میارن بخاطر پول می تونین حرز امام جواد بخونین و همراه داشته باشین طلسم رو باطل می کنه 

یا سوره بقره رو بخونین البته اگه بدونین طلسم کجاست می تونین اونجا سوره بقره رو پخش هم کنین ولی اگه نمیدونین کجاست خودتون بخونین و اسپند دود کردن طلسم رو باطل میکنه 

2810