2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20808 بازدید | 4477 پست
اشی مشی تا من اینا رو ردیف میکنم پرتقالا رسیده باشنمیبینی چتو حرفه ای🥴😂

اوففففففف پرتقالا سیری چند بابا 🥲

اینارو فقط باید پشت چش سرمه کردم واااایییییی

نوشجونت 😋

من براش رگ میزنم 😆

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا ما نارنگی داریم پرتقال نه😂

بیا تاق بزنیم 

یه تیکه از کوبیده ات نموند 🥲😅

یزید بوش تو کل سایت پیچیده بود 

کلی زن باردار اینجاس 😂😂

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

بیا تاق بزنیم یه تیکه از کوبیده ات نموند 🥲😅یزید بوش تو کل سایت پیچیده بود کلی زن باردار اینجاس 😂� ...

من ک از خدامه😂

چرا یه نصفه مونده، بسته؟ 

کی حاملست نکنه مانا خانوووم

تبخال زدم میخاره دستش بزنم 3 برابر میشه😩

من ک از خدامه😂چرا یه نصفه مونده، بسته؟ کی حاملست نکنه مانا خانووومتبخال زدم میخاره دستش بزنم 3 براب ...

نا نیستم 

میتونی فک کنی هستم 

عاقا من همیشه ویارم 😅😅

من اینقدر هوس نی نی دارم، دست بکار شو دلم شاد کناصلا جهنم و ضرر بیا خونه ام درست کنم بکوفتی

😂😂😂😂پاره ام 

عاقا تو دلت نی نی میخاد تو بزا من برات بزرگش میکنم 

چی میشه در حقم لطف کنی اخه 🔪😡🤌

کو بگو این دسته گل 150 هزارتومنی رو چتو باید بخورم بخارپز کنم؟ 150 تا خال زد رو جگرم☹️

قیمت تو حلقم 🙄

اره پخار پزش کن 

سلام خدمت تمام برو بچ حاضر و غایب حالتونو بپرسم😍😍احوالپرسیه

سلام عزیزم ببین جونم چطوری قشنگم 😍😍😍خوبم خداروشکر خودت خوبی خوشی 😍😋

ببینید کی اومده 

@دختران_تابستان    

@mary2772    

@_maaahiiiiioajننه رفتی پیش نی نی یار ۵😪

@ریحان_71    

2810