2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20902 بازدید | 4494 پست
@مامان،مهدیار2 @میم_مثل_مادررر ماری مهربونه میخواد گروه تل بزنه اگه سایت خراب شد از هم بیخبر نباشی ...

سلام‌ عزیزم باشه گلم 

موافقم اگر زدین منم بگین نام کاربری بفرستم اد کنید 

الان یادم نیست چی بود 🤣🤣

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با بچه ها سرگرمم عزیزم و کار خونه 🥲وقتی ساکتن با هم آرومن امان از اینکه دخترم گریه کنه آراد شروع می ...

مریم آرادو بنداز به جون مادرشوهرت😆من به ابجیم گفتم اگه بچم به بچگیای خودم بره میندازمش به جون مادرشوهرم تا به ارزوش برسه😂😂😂😂😂😂😂😂من خیلی گریه او و بهونه گیر بودم🤧

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام‌ عزیزم باشه گلم موافقم اگر زدین منم بگین نام کاربری بفرستم اد کنید الان یادم نیست چی بود 🤣🤣

ایول پایه ی خودمی 😍الان لینگ میدم پیوی 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

ممنوووونم عزیزمعروسی خواهرم، دو ساله همش تاریختعیین میشه،،باز عقب میفته هر بار به دلیلیبله چند هفتس ...

خواهش می کنم خوشبخت باشن اینبار رفتن سر خونه زندگی یا فقط هنوز تاریخ معلوم شده؟

سلامت باشن 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
خواهش می کنم خوشبخت باشن اینبار رفتن سر خونه زندگی یا فقط هنوز تاریخ معلوم شده؟سلامت باشن

فدای شماااا

نه هنوز فقط تاریخش و مشخص کردن آذر ماه

تالار رزرو کردن و دنبال کاراشونن

خونه باید اجاره کنن نگهداشتن همون یه ماه

دیگه که الکی اجاره ندن به خونه خالی

فدای شماااانه هنوز فقط تاریخش و مشخص کردن آذر ماهتالار رزرو کردن و دنبال کاراشوننخونه باید اجاره کنن ...

نشین 🤍💚

انشاءالله قسمت میشه اینبار میرن سر خونه زندگیشون 

آره کار عاقلانه‌ای هست اکثر دیدم ماه اخر اجاره می کنن

امیدوارم

مامانی نمی تونی تلگرام وصل کنی جات خالیه🥲🙁

2810