2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 21074 بازدید | 4527 پست
اووف 😩😍خدا فرق گذاشته بینمون شما اونجا کلی قشنگ سرسبز ما اینجا وسط بیابون همش بادخاک

همینکه هست ناراحتی پاشو برو از ایران 😂😂😂

وااای حرف نصف سسخلا 🫤😂😂

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

همون سبزی همه جورش خوبهریحون و شاهی و شوید کاشتم زود درومدناین تره و سیر بیتربیت ناز میکنن

وای همه رو داری ک😍به به 

تره کلا همینجوریه تازه جعفری هم در نمیاد، مامانم تو باغچه میکارخ این دوتا ناز دارن 

سیر حالا نمیدونم، مگه اصلا تو گلدون میشه!؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اووووف جا منم بچین و بخول

یچی بگم به ریحون نمیگی 🦻

من سیب زمینی ترشی ندوس🚶‍♀️

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

فقط طلاااااق🤣🤣🤣🤣🤣🤣اینم حرف نصف دیگشون

وااای دهنت 🤣🤣🤣

سیب زمینی ترشی رو من پارسال فک کنم فهمیدم همچین چیزیم هس😨😆 چقدر عقبم از دونیا

ناراحت نباش خودمم عقبم من پارسال فهمیدم 😂

وای همه رو داری ک😍به به تره کلا همینجوریه تازه جعفری هم در نمیاد، مامانم تو باغچه میکارخ این دوتا ن ...

نه سیر چند حبه میذارم بعد هی برگش درمیاد برگش تازه اس و معطر تازه تازه میچینم تو تخم مرغ مثلا یا پوره سیب زمینی یا تو هرچی 

یه عطری داره 

هی میچینی هی درمیاد 

خیلی محترمه 😆

بشه هااااا  تازه منزل تو گلدون آلوئورا کاشته کلی بار داده 😌

نه سیر چند حبه میذارم بعد هی برگش درمیاد برگش تازه اس و معطر تازه تازه میچینم تو تخم مرغ مثلا یا پور ...

چی میشد دیشب ۲ تا بوته سیر میدادی به من👺دستم تو پرورده بود 

اومدم بخونم چیزی جا نمونده دیدم سیر نیس

وای همه رو داری ک😍به به تره کلا همینجوریه تازه جعفری هم در نمیاد، مامانم تو باغچه میکارخ این دوتا ن ...

ریحون تو گلدون کوچیک یا حتی تو قوطی حلبی هم میتونی چند دونه سیر بذاری حتمابذار اگه باغچه نداری من خودم سیرو تو قوطی رب گذاشتم گلدونم کم اومد