2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 21042 بازدید | 4519 پست

@mary2772  

هااااااا 

فهمیدم الان پست مهگل خوندم دیدم آخرش 72 داره

حالا درست تک شدی 

تولدددددددت مباااارک😍

انشالله سال های سال در کنار همسر و انشالله  یه نی نی سالم سپری کنی 

به همهههههههه ی خواسته های قلبیت برسی مخصوصاااا نی نی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونم ک ذهنم داغونه بعضی ها رو یادم رفت تک کنم منو ببخشید دیگه 

خودتون احوالم بپرسید تا منم حالتون بپرسم😁

خدافظی 

گوشیم 3 درصد شارژ

ناهار نداشته بیدم 

ظرفا کثیفه

باید برم بیرون دیر میشه

نفری 100 بزنید به حساب به جز فرخنده تولدشه، کادو تولدش همین ک پول نزنه کافیه😂

سلام صبحت بخیر آویشن خانِمخوبی سلامتی؟ نی نی خوبه؟ 😍نی نی دخمل یا پسر؟

سلام عزیزم صبح شماهم بخیر خوبیم ممنون😍شما خوبید بچه ها خوبن؟راستی اسم دخترت چی بود اسم پسرتو یادمه یزدان.

هنوز نرفتم انومالی ولی احتمالا دختره

سلام عزیزم صبح شماهم بخیر خوبیم ممنون😍شما خوبید بچه ها خوبن؟راستی اسم دخترت چی بود اسم پسرتو یادمه ...

الهی شکر خوب باشی همیشه 

به سلامتی و دل خوش انشالله سالم بغلش کنی🥰

به به دخترررر😍برکت خونتون میشه  همراه و رازدار مادرش 

قربونت ما هم خوبیم شکرخدا 

نیایش 

الهی شکر خوب باشی همیشه به سلامتی و دل خوش انشالله سالم بغلش کنی🥰به به دخترررر😍برکت خونتون میشه ه ...

قربونت ممنونم 🌺 بله دختر یکی یدونه دخترچراغ خونه😝😂😍

خدا حفظتون کنه برای هم عزیزم🌸

🌻❤️امروز، زمین یک دور دیگر به دور خورشید را به افتخار تو تمام کرده. امیدوارم سال جدیدت🌻 ❤️پر از ما ...

سلام گلم ممنون خوشحال شدم پیامت رو دیدم مرسی که هستی 🤍🌹💚😍

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
@mary2772 هااااااا فهمیدم الان پست مهگل خوندم دیدم آخرش 72 دارهحالا درست تک شدی تولدددددددت مباااارک ...

سلام گلم ممنون بخاطر تبریک تولد 🤍💚

و بسیار ممنون بخاطر دعای زیبایت 😍

مرسی که هستی😘

سلام بله تولد داریم💃@mary2772 تولدت مبارک انشالله بهترینها برات رقم بخوره🥰😍

سلام 

ممنون کاچی جون مرسی بخاطر دعای خوشگلت 🤍💚

@mary2772 تولد مغز بادوممه؟؟؟ تولدت مبارک خااااانومممممممممممممممممالهی به هرچی تو زندگیت میخوای ب ...

سلام مامانی آره تولدمه🥲

ممنون مامانی بخاطر تبریک تولدت و ممنون بخاطر دعای زیبایت 🤍💚

انشاءالله

مرسی که هستی بمون برام 😍😘