2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20902 بازدید | 4494 پست
چشم قشنگم 😘😘 ممنونم گلم آره سخت میشه این تغییر حالت یهویی گاهی با ماشین یه دور می‌زنیم من هر روز م ...

عزیزم ❤️ 

انشالله که همه چیز عالی باشه 😍 

گوشی هم موقع خواب از خودت دور کن، اسم چند تا فیلم بعداً برات می‌فرستم نگاه کنی، ذخیره کردم تو اینستا حس خوبی بهت میده یکیشون آرامش داره 😍 

عزیزم ❤️ انشالله که همه چیز عالی باشه 😍 گوشی هم موقع خواب از خودت دور کن، اسم چند تا فیلم بعداً برا ...

ممنونم قشنگم 😘😘 

گوشی که باید دستم باشه تا بخوابم 🥴🥴

مرسی گلم 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ننم چطوری خوبیچخبرا

سلام ننه دارم نقش قتل همسرو میکشم🤌😐

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

منم خیلی دوست دارم خواهری 😘😘😘😘مواظب خودت باش

به به مامان نی نی خوشمله 

نی نیم و کی میدی بم🤌

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

نیومده تگتچویی و صدا بزن ببینه مشکل از کجایه

وااای چرا ننه حداقل حنا رو تگ کن بیاد ببینتت

چراااا

ننه یه هفته اس ماموریت هستش 

امروز با میبود به صرف ناهار اونجا موندن 🤌

سلام قلبم اینقد خوشم میاد از این خانومهای فهمیده و پرانرژی خوشبحالتون اطرافتون همچین ادمایی هستن

سلام نفس بله خوبه منم خوشم میاد 

فکر کنم اطراف همه هست ولی مهم اینه بشناسیمشون 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام مانا جونی دو روز مونده به عید 🤣 شایدم بشه تو عید

بسلامتی ای جون دل 😍

من یه ماه قبل منتظرم نی نی رو بقاپم 🤌😂😍

سلام نفس بله خوبه منم خوشم میاد فکر کنم اطراف همه هست ولی مهم اینه بشناسیمشون

والا اطرافم همه بی انگیزن 

خودمن بی انگیزه در حد حرف انگیزه میدم بهشون 😅

بسلامتی ای جون دل 😍من یه ماه قبل منتظرم نی نی رو بقاپم 🤌😂😍

سلامت باشی جانا😍😍😍😍عه 😅😅😅یک ماه جلوترش خونه تکونی داریم 😅😅😅نزدیک عیده دیگه 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا اطرافم همه بی انگیزن خودمن بی انگیزه در حد حرف انگیزه میدم بهشون 😅

سلام نه من افرادی دارم کنارم در حد برج انگیزه ولی خودم خیلی ارادم ضعیفه اصلا انگیزه هم به کسی نمیدم حتی در حد حرف فقط تعارف می کنم😂

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
2810