2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20980 بازدید | 4513 پست
نمیدونمممم😪💔

مامانی ببین پایینی تگش اومد؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام گلم ممنون روی شما حساب میکردم از مامان یاسمین هبر ندارین شما دو نفر پایه های اساسی شکرگزاری هست ...

سلام عزیزم خوبین🤩مامان یاسمین خیلی وقته آنلاین نشده وسایت نیومده

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبین🤩مامان یاسمین خیلی وقته آنلاین نشده وسایت نیومده

سلام گلم ممنون شما چطورین 

بله می بینم نیستن بهشون هم پیام گذاشتم چند روز پیش ولی نمیدونین خودشون نمیان و یا تعلیق شدن؟

سلام گلم ممنون شما چطورین بله می بینم نیستن بهشون هم پیام گذاشتم چند روز پیش ولی نمیدونین خودشون نمی ...

نه تعلیق نشدن چون اینجاتعلیق باشن مشخصه

مادرانم گاهی نمیومدن ولی نه دیگه اینقدر طولانی

خداکنه هرجاهست خوشش باشه

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
نه تعلیق نشدن چون اینجاتعلیق باشن مشخصهمادرانم گاهی نمیومدن ولی نه دیگه اینقدر طولانیخداکنه هرجاهست ...

نه نمیشه آویشن چند روز تعلیق کرده بودن خودش رو اصلا معلوم نبود حتی اتوبان هم نگاه کرد نفهمید

از نی نی یار ۵ هم پرسیدیم گفت اون تعلیق ها که کاربری بسته میشد برای قبلا بود الان دیگه کاربری فرق نمی کنه 

انشاءالله

سلام دخترا و خانما دلم برای شکرگزاری تنگ شده پایه هستین اینجا هم شبها شکرگزاری بزنیم؟

@اردشیردرازدستم    

سلام دیشب هر کاری کردم تگ نشدی اینم بگم م اخرش رو انتخاب نمی کردم اونیکه بدون م بود رو فکر میکردم تویی اون رو انتخاب میکردم خوبی گلم چطوری چیکار می کنی

بعله اومد

پس باید تنها تگت کنم 🥲