2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 21002 بازدید | 4517 پست
😂😂😂‌اسمش هم بیم بل بود فکر کنم 😂

وااای بیم بل اره 😂😂😂😂

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خبر اینکه گیلان بارون زد بلاخره 😁من تو خونه بودم یعنی واقعیتشو بگم از دنیا بیخبرم میام خونه خواهرم ...

به به چه خوب من عاشق بارونم 😍

از صبح بیرون جایی نرفتی؟

فردا باید بری سر کار؟

مانا شیفت شب هم دارین؟

اینجا هوا خنک شده بارون میباره🥲

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
کارتون آرتور یادته 😍 عاشقش بودم

آرتور اشناس 

وااای ساعت برنارد 🥲

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

به به چه خوب من عاشق بارونم 😍از صبح بیرون جایی نرفتی؟فردا باید بری سر کار؟مانا شیفت شب هم دارین؟این ...

بعدظهر رفتم روستاهای اطراف و نزدیک قلعه رودخان 

فقط خنک بود باد میزدعالی بودولی احتمال نمیدادیم بارون بزنه قبل بارون خونه بودم 

دلم ویلا تو روستای که اطراف کوه هست میخاد 😅🥲 

اره دو شیفت هستش 

صبح وشب 

اگه شیفت شب کاری یا صبح کاری ۱۴ساعته برن ۲۲تا ۲۳میلی میگیرن 

ساعت کاری یه شیفت ۸ساعته ۱۰تا ۱۱میلی هست 

به به چه خوب من عاشق بارونم 😍از صبح بیرون جایی نرفتی؟فردا باید بری سر کار؟مانا شیفت شب هم دارین؟این ...

وااای چه خوب هوا خنک شده 

اره باید بریم 

میدونی تا جمعه ام باید سر کار باشیم 

به شرطی که تولید حدنساب برسه .یا شکر و شربت نباشه

حالا یه خاطره از داداشم بگه سال پیش 

کارخونه روبروشون پفک اشی مشی هستش 

گفتن آتیش گرفته 

از این  کارخونه برید کمک 

داشمم گفت وقت شام خوردنم بود گشنه 

میکه بچها رفتن کمک منم تا شامو خوردم رفتم ک برم کمک 

دیدم خاموش کردن نیروها فقط قیافه من تو فیلم بود که برای کمک رفتم محوطه 

مهندس شرکت که همون صاب شرکت بود 

گاو قربونی کرد 

به همه نیروهای کمک حتی داداشم کلی گوشت قربونی دادن 😅

بعدظهر رفتم روستاهای اطراف و نزدیک قلعه رودخان فقط خنک بود باد میزدعالی بودولی احتمال نمیدادیم بارون ...

به‌به خوش گذشت قلعه رودخان باصفاست 

شوهر من از روی باد میگه بارون میاد یا نه ولی من بلد نیستم

ا چه خوب تازه کار ها هم اندازه سابقه دارهای کارخونه ای که شوهرم کار میکنه حقوق میگیرن ببین سابقه دار ها چقدر میگیرن

تو چی شیفت شب می مونی ؟

وااای چه خوب هوا خنک شده اره باید بریم میدونی تا جمعه ام باید سر کار باشیم به شرطی که تولید حدنساب ب ...

آره از دیشب خنک شده

احتمالا شوهر من پنجشنبه تعطیل بشه نیروی کارشون کم شده از قسمت های دیگه دنبال نیرو هستن چهارشنبه رو هم تعطیل نکرده بودن

امیدوارم اونطور که دوست داری بشه

حالا یه خاطره از داداشم بگه سال پیش کارخونه روبروشون پفک اشی مشی هستش گفتن آتیش گرفته از این کارخون ...

چه خوش شانس بود داداشت 😂

منم وقت غذا نمی تونم از جام بلند بشم کسی کاری داشته باشه باهم بروز ندم هم از درون عصبانی و ناراحت میشم باید بشینم غذام رو بخورم بعد پاشم برم  🥲