2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 21042 بازدید | 4519 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@دختران_تابستان    

سلام عشقم خوبی 

راستی کاربری که دوست هدی داشت شبگرد بود 

تگش میکنی لطفا 

سراغ هدی رو ازش بگیرم 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

نیمار فامیلیتونه؟

سلام ننه جون 

نمیشه تگ کرد اصن 

میخوام برم تماس با بگم ردیفش کنن تگ شدنتو 

ننه اجازه اس🖖

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

@دختران_تابستان سلام عشقم خوبی راستی کاربری که دوست هدی داشت شبگرد بود تگش میکنی لطفا سراغ هدی رو ا ...

سلام عزیزم

@شبگرد_تنها_    

فکرکنم این بود

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
سلام عزیزمعه تماس با ما تحویل میگیرن آدمو؟صاحب اجازه ای قربونت برم

فدات شم 😘

اره ننه 

واسه ببین ام دقیقا هینجور بود 

سلام عزیزم@شبگرد_تنها_ فکرکنم این بود

فک نکنم 

یه عکس تو پروف بود سبز بود 🥲

باز مرسی 

آخه تاپیکش همین بود ۹۹درصد همین کاربره

عه 

وااای دستت طلا پس 😍

چطوری عشقم😘

خواهری پروفم خوبه؟؟

وسواس گرفتم چرا 😐😂