2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 21083 بازدید | 4530 پست
سلام عزیزم . بله ۵ روز رفته بودیم 🤩 جات خالی خیییلی خوش گذشت

الحمدالله 

چطور بود تونستی خرید کنی یا اونجا هم خیلی گرون بود؟

بابا رو چرا نبرده بودین🤔🥲

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مغز بادومم🌹کاری که به نفعم نباشه نمیکنمحالا به ملیح بگو شاید آوردش

تو که مژگان رو بیشتر از من دوست داشتی🙄🤕

چرا اومدنش به نفعت نیست 🥲

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
اینجارو نمیدونم ولی حضوری کلی بگو بخند دارم پر حرفم هطتم ☺️

حضوری خیلی شوخ طبعم ولی مجازی جدیترم حتی گروه خانوادگیمون😂

قبلنا پرحرفتربودم ولی نمیدونم چراکم حرفترشدم انگارنمیدونم دیگه چی بگم

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
سلام عشقوها صبی راه افتادیم یهو وسط راه یاد معین افتادم زنگش زدیم داره میاد، ما بندر فعلا ناهار خورد ...

به روی ماهت 😍😍

جانم دستش درد نکنه 

خوش بگذره کلی بهت، ک میگذره البته 😍😋

تو هنوز با نبودنت تموم بودن منی ❤️‍🩹

من اومدمممم

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

اره عزیزم میفهمم من واقعا غصه همه رو خوردم بخاطر فحشهایی که رد و بدل شدبا اینکه مدتها بعد ماجرا اومد ...

فدات شم 🥹😍

پا قدمت واسه رفتن خوب نیست 😄

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

عکس منزل مارو انتشار میدی🗡👿👿👿👿👿🗡🗡🗡👺ولی دقیق نگا میکنم انگار خودمم که🙄🤣🤣

واااای نگووووو 🤧😂😂😂😂

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن