2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20980 بازدید | 4513 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی منم دوس دارم کاش میشد یاد بگیرم

مگه نمیشه ؟

برو کلاس یاد بگیر دیگه🥲

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
لنگام شده عامل دلتنگی🥴🤣🤣🤣قربونت جات خالی امروزی دیگه چهار تا مهندس بودن، دکتر بودن، تاجر بودن، چ ...

وااای  قربونش برممممن

قهقه زدمممم اصن 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

دقیقااا@لیلا_۷۰ مث خودت با مرامه حیف کاش جلوم بودید بقلتون میکردم در نبود من ببین ام طرفداریمو کرده ...

فدات شم عزیز دلمممممم ❤️ خودت هم کم هوامو نداشتی، همیشه طرفم بودی ، هوامو داشتی، با شادی هام شاد بودی با غم هام غمگین بودی، دوست دارم قلب منی 🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️❤️

ممنون حالا اگه اوکی بشه میرم سراغ همین فنی حرفه ایامن خودم وقتی یکی نیست و روحش خبر نداره از تاپیکی ...

ریحان جان چیزی که هست اینکه آدم نباید منفعل باشه، دوستی و رفاقت واقعی یعنی اینکه پشت دوستت باشی، نه اینکه بشینیم فقط نگاه کنیم که آره هیچ وقت واکنشی نشون نمیدم این افتخار نیست، خود من قبلاً تو همین سایت بودم و بخاطر دوستام دعوا کردم چون فلان کاربر بهشون حرف زده بود، اما زمانی که قطع دسترسی شدم من گفتم تاپیک بزنید ببینید چرا وصل نمی‌کنه منو، نگران نبودن، همون خاله خرسه جزو همون اکیپ بود، بعد حرف من تاپیک زدن، تو سایت قبلی م ا د ر ا ن، جز اینکه زینب علیه من شد و ۱۸۰ درجه با زینب قبلی که می‌شناختم متفاوت بود، همون خاله خرسه فقط نگاه کرد، تازه طرف زینب هم گرفت، من زمانی که با مانا آشنا شدم تازه معنی معرفت و رفاقت رو چشیدم ، با خودم گفتم این همونه که بهش محبت کنی پشیمون نمیشی 

فدات شم هستم 🥰🥰🥰🥰 ببخشید دیشب خسته بودم زودی خوابم برد،🥺

بسلامتی عشقممممم

عه 

نیاز به عذرخواهی نیست فدات شم 😘😍😍

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن