2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 21060 بازدید | 4525 پست
@دختران_تابستان وای از حواس پرتیمفک کردم عکسو برات گذاشتم 🤦‍♀️😂نگا اینو دارم، میزش هم خونه ننمه🤕ج ...

جواب که نمیدی اوکی

ولی کلاس خیاطی  برو فنی حرفه ای شهرتون، دوره هاش فقط هزینه ثبت نام چیزی حدود ۲۰۰_۳۰۰ میگره فقط

دوره اموزشگاه ازاد ۶ ماهش از ۱۵ تومن شروع میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شکر منم عالی میدونم منم به شوخی گفتم😂خسته نباشی کلاس چی میری؟ اینجوری که فقط دوساعت استراحت خسته کن ...

همیشه خوب باشین خیلی کلاس ها امروز قران و استخر داشتم کلاس جواهردوزی و طراحی و گلدوزی هم میرم 

همیشه اینطوری نمیشه امروز مادرم دلش میخواست بریم استخر منم شوهرم خونه نبود قبول کردم بریم یا مثلا دیروز مربیم گفت بریم بازار رفتیم شوهرم خونه باشه کلاسم تموم شه بلافاصله میام خونه جای دیگه نمیرم

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
شکر منم عالی میدونم منم به شوخی گفتم😂خسته نباشی کلاس چی میری؟ اینجوری که فقط دوساعت استراحت خسته کن ...

چرا نتونی خیلی هم خوبه مخصوصا اگه بلد باشی با چرخ خیاطی کار کنی من با اینکه حتی اینم بلد نبودم رفتم حتما برو هر بار که لباس میدوزی تنت می کنی ذوق داره من که اونقدر ذوق میکردم از جلو آینه نمیرفتم کنار

سلام خانم هنرمند چطوری؟ چه عاالی چه مشغولیاتی بهتر این کلاسا

سلام گلم خوبی ممنون خوبم خدا رو شکر 

آره خودمم دوست دارم از بیکاری و نشستن فکر و خیال کردن خیلی خوبه

سلام خانم ها جمعتون جمع منم دارم میرم خونه مادرشوهر شبم بیان منم بیام حرف بزنیم 😔🥲

سلام گلم خوبی ممنون خوبم خدا رو شکر آره خودمم دوست دارم از بیکاری و نشستن فکر و خیال کردن خیلی خوبه

مرسی عزیزم

اره دیگه ادم وقت نداره به چیزی دیگه فک کنه

هنر ارامشبخش خیلی خوبه

منم دوست داشتم برم یه کلاس ولی ازشانس بد چیزی که به تاییم بخوره نبود☹