2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 21109 بازدید | 4531 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لیلاجونم داداشم رژیم گرفته صورتش لاغر شده خیلی برای پر شدن صورت چی خوبه؟؟بخوره

اجی گلی متاسفانه قانون رژیم لاغری اینکه اول صورت لاغر میشه بعد شکم، حالا برای اضافه وزن اول صورت بعد شکم، این مورد برای همه هست، ولی اینطور که معلومه داداشت رژیم سنگینی گرفته برای همینم لاغر شدن صورتش باعث شده یکم نگران بشه، دوتا راه وجود داره یکی اینکه رژیم لاغری رو سبک تر کنه که پله پله لاغر بشه و پوست یهو خالی نکنه، دو اینکه میوه و سبزیجات زیاد بخوره که برای پوست خیلی‌ عالیه

لیلاجونم داداشم رژیم گرفته صورتش لاغر شده خیلی برای پر شدن صورت چی خوبه؟؟بخوره

کرم آبرسان صورت هم خوبه، ولی کلا زمانی که به وزن ثابت رسید اون موقع پوست خودشو ترمیم می‌کنه، البته تو سن بالا باشه نه، ولی سن پایین چرا پوست خودشو ترمیم می‌کنه 

کاش من لاغر بشم

عزیزم داداشم کلا ناهار خیلی کم در حد چند قاشق 

بعدش شب به هیج وجه برنج نمیخوره 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

سلام فداتشم هوم خوبم میگذره

خدانکنه جونم 

خداروشکر 

همیشه بخوشی 😍

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

اکبر نیس اینجا؟حاج شایع چی؟

بچها هستن 

فقط کاربریشونو نمیدونم 

تو یه رمانی یسال پیش باهاشون بودم 

کلا کاربریم یادم رفت 

الهی پدیده رو یادم اومد 

مینیش مینا 

اونم دختر خوبی بود قرار بود با فامیلش ازدواج کنه 

الهی تیر غیب بخوره بت صدام یزید کافر 

همرو آواره کردی 

اجی گلی متاسفانه قانون رژیم لاغری اینکه اول صورت لاغر میشه بعد شکم، حالا برای اضافه وزن اول صورت بعد ...

دقیقا عزیزم یهویی انجام داد

ویتامینم چیزی بخوره خوبه؟؟

دستت طلا 😍

کرم آبرسان صورت هم خوبه، ولی کلا زمانی که به وزن ثابت رسید اون موقع پوست خودشو ترمیم می‌کنه، البته ت ...

کرم ابرسان استفاده میکنه ژل آلوئورا

ویتامین C,E هم برای پوست خوبه هم سیستم ایمنی بدن بالا میره ، ولی مارک خارجی بخره

فدات شم مرسی 😍🫂💟