2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20930 بازدید | 4500 پست
@لیلا_۷۰ تو فقط کسی نیستی؛که دوسش دارم،تو بهترین رفیقمی ،بهترین آدمی که میتونم باهاش درد و دل کنم.ب ...

قربونت برم من 😍 

من خیلی‌ خیلی خیلی دوست دارم ، چون با معرفتی ، مهربونی، معنای دوستی رو بجا میاری ، در حد حرف نیست در حد عمله ، این خیلی مهمه و ارزش داره😍

قربونت برم من 😍 من خیلی‌ خیلی خیلی دوست دارم ، چون با معرفتی ، مهربونی، معنای دوستی رو بجا میاری ، ...

بخدا اینا همه خصوصیات خودته 😘🫂🩵دورت بگردم 

بهترین رفیقم 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😍🩵🫂خدایا، در انتهای شب، قلب‌های مهربان دوستانم را به تو می‌سپارم. باشد که با یاد تو به آرامش رسیده و فارغ از دردها و رنج‌ها، طلوع صبحی زیبا را به نظاره بنشینند. شب بخیر🫂🩵😍

@mary2772   😍🩵

@لیلا_۷۰   😍🩵

@مامان،مهدیار2   😍🩵

@ملوسک۲۲۲   😍🩵

@دختران_تابستان‍ 😍🩵

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

🩵😍خدایا، در انتهای شب، قلب‌های مهربان دوستانم را به تو می‌سپارم. باشد که با یاد تو به آرامش رسیده و فارغ از دردها و رنج‌ها، طلوع صبحی زیبا را به نظاره بنشینند. شب بخیر🩵😍

@دختران_تابستان   🩵😍

عشقم از هدی خبر نداری ؟؟

🩵😍خدایا، در انتهای شب، قلب‌های مهربان دوستانم را به تو می‌سپارم. باشد که با یاد تو به آرامش رسیده ...

سلام عزیزم شبت بخیر🌹😘

چه متن زیبایی🌹

نه عزیزم خبرندارم خیلی وقته مادران نرفتم فقط اینجا یه سر میام

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
سلام عزیزم شبت بخیر🌹😘چه متن زیبایی🌹نه عزیزم خبرندارم خیلی وقته مادران نرفتم فقط اینجا یه سر میام

خودت زیبای قلب خواهری 😍😘🫂

ساکن کرجه، آره عزیزم مامانم کنارش بود، مرخص شده بابام عمل جراحی انجام شد، ۴، ۵ روزی بیمارستان بستری ...

سلام خدا سلامتی بده هم به مامانت و هم بابلت 

آره درسته مامان اینای من هم بلیط نمی تونن پیدا کنن حالا ما برای اربعین میخواهیم ولی الان همه ماشینها در اختیار زایرین اربعین هستن

خواهش می کنم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
فقط ۲ هفته دیگه باید منتظر جواب پاتولوژی باشیم که بهمون بگن این توده که توی رودش بوده چیه ، خدایی نک ...

انشاءالله که چیزی نیست توکلتون به خدا باشه 

خوشحال میشم پیجمو فالو کنید انلاین شاپ کراپ و تاپ دارم و کلی چیزای دیگه

aurora_style7

“حس خوب یعنی منو تو دخترمون تو مزرعه شمال روستا”دختر یکی یدونمونشایلی    اینستامebadi_shaili
😍🩵🫂خدایا، در انتهای شب، قلب‌های مهربان دوستانم را به تو می‌سپارم. باشد که با یاد تو به آرامش رسید ...

سلام گلم ممنون نفس صبحت بخیر 🤍💚

2810