2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20741 بازدید | 4464 پست
اصلا ان نشده بودم ان شدم نوتیفتو دیدم اما تاپیکاش ترکیده بود که جواب بدم🤌🏻🤌🏻🤌🏻

باشه قبوله🤔

ببین چه زود قبول کردم 🙄

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

👺🗡

باشه باشه تسلیم چرا میکشی من رو 😔🤕

اصلا ان نشده بودم ان شدم نوتیفتو دیدم اما تاپیکاش ترکیده بود که جواب بدم🤌🏻🤌🏻🤌🏻

شوخی بود پست اول 🥲

اسم اون لیلگونو نیاررررایییییییش ایییییش نهال اگه میبینی اییییییییشکلنگ جداییمونو لیلگون زد از اول ب ...

آره اونم با کلاسه 

اره اون خییییییلی 🤣🤣🤣🤣

خیلی هم با سیاسته🥲

سلام شکر خوبم به خوبیت همینجا بمون هرکی دلش تنگت شد میاد همینجا میبینتت کار سختی نیست، نیومدن هم مهم ...

عزیزدلم همیشه خوب باشی .

هستم اینجا اگه قابل بدونین 💗

ریشه درختی‌ام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کرده‌ام
سلام شکر خوبم به خوبیت همینجا بمون هرکی دلش تنگت شد میاد همینجا میبینتت کار سختی نیست، نیومدن هم مهم ...

من فقطو فقط تا الانم بخاطر ی نفر اونجا موندم , بخدا ریحون منم آدمم دیگه :(

ولی گاهی میام اینجا بت سر میزنم چون مثل مامانم میبینم شمارو .. 💙

ریشه درختی‌ام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کرده‌ام
اسم اون لیلگونو نیاررررایییییییش ایییییش نهال اگه میبینی اییییییییشکلنگ جداییمونو لیلگون زد از اول ب ...

چشووووممم🥲

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

مانا جون عزیزم خوبی شما ؟ 💙

به سلام 

عشقمممم 

خداروشکر خوبم فقط خواب از سرم پریده 🤌🥲

تو خوب باش ولی همبشه 😍🫂

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

2810