2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20813 بازدید | 4477 پست
اووووف راضیم ازت که راضی به سختی کشیدنم نیستی 🤭🤭🤣من هرچی سبک تر باشم اعصابم راحت تره قربونت همچن ...

واااای ریحون 😂😂😂😂

الان جلوچشم اومدی هردو لباس راحتی خونه 

دست به دست میریم تو کارخونه 😁😂😂😂

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااای فقط همینو چشمت دید🤕🤕😩نه شما فرق میکنی تاج سری، خودتو با بقیه قاطی نکن❤️

نه دیگه علت نبودنتون رو فهمیدم ماست مالی نکن 😒🙁🤨

عزیز دلی 🤍💚

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
خوب شد گفتی میخواستم تگت کنم بای بدم زود دست به کار شدی🤱

ایشششششش

خوب شد رسیدممممم 

والا رفت و امدتون رو حساب که نیست 😠

باهم میاین 

یهو باهم میرید 

حیف دوستدارم 

وگرنه 

چیز حنوتااخحاالببیووکدریفقسطرتهبیدو میکردم 🤨

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

خداروشکر منم خوبم جونم بهت بگه @ریحان71 از اون بامعرفتای روزگاره .اصن کرمونیا تو معرفت تکن تک عین خ ...

باورکن هندونه تموم کردیم خدا خیرت حالا ک میدی یه دونه بزرگ و ابدارش بده🤣🤣🤣🤣

هر چقدر هم الکی باشه سریع لو می‌ره

🤷‍♀️

باورکن هندونه تموم کردیم خدا خیرت حالا ک میدی یه دونه بزرگ و ابدارش بده🤣🤣🤣🤣

واااای ریحووووون بلند خندیدم 🤣🤣🤣🤣

همسایه روبروی الان میگه زنه تنهاس 

تنهایی بلند میخنده 

از فردا میگن زن کزخل گرفته 🤣🤣🤣🤣

با درودیوار حال میکنه 

فعلا یکی دو هفته ای هستم بقیش هم خدا کریمه

خوب خدارو شکر 

راضیم ازت بقول ببین 🤤

عاقا میخام قربونی بدم 

یهو دیدنتون سرحالم کرد🤌

اصلا بهت اخم و تخم نمیاد😂😂

ابهت هم ندارم یکم حساب ببرین سیبیل که نباشه همینه دیگه 🤔😂😂

2810