2777
2789
عنوان

با رفلاکس دخترم چیکار کنم

162 بازدید | 19 پست

امروز بردم دکتر انقد گیج میزدم حواسم نشد بگم رفلاکس داره 

دکتر برای دلدردش شیرخشک گیگوز داده 

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گیگوز خوبه من دخترم با هیچ شیری حالش خوب نبود اما گیگوز بهش ساخت ، برا رفلاکسش کار خاصی نمیتونی بکنی دختر منم رفلاکس داشت فقط شیب دار بخوابونش ، کم شیر بده زود زود بده حتما آروغشو بگیر ، بعد شیر خوردن زیاد بغلش نکن ، یکم رعایت کنی پنج ماهگی شروع کنی کمکی رو کم کم خوب میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه منم دارم بردم فوق تخصص گوارش اطفال دو هفتش بود دارو نداد گفت زير يك ماه دارو نميدم 

امروز بردمش اخه علاوه بر رفلاكس كوليكم داره 

يه عالمه دارو داد 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
بچه منم دارم بردم فوق تخصص گوارش اطفال دو هفتش بود دارو نداد گفت زير يك ماه دارو نميدم امروز بردمش ا ...

چیا داده؟ 

منم بچم بیست روزشه 

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ییوست داره با دل درد ؟ ریفلاکسش چطوریه با فشار میزنه بیرون یا کمی از گوشه دهنش پنیری میاد ؟ 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
باید دوباره ببرم، چقد دردسر داره بچه بزرگ کردن

آره. مهمه باید بگی. میتونی زنگ بزنی مطب بپرسی 

من از حاملگیم هر وقت میخواستم برم دکتر یه دفترچه داشتم سوالامو یادداشت میکردم بچه دار هم که شدم همینطور اینجوری یادت نمیره

عزیزم دخترت چن وقتشه

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              

من برای دخترم شربت امپرازول داد رفلاکسش بهتر شده یسری مواد غذایی ام گفت بهتره نخوری تابهتر شه حتما دوباره ببرش دکتر 

17شهریور صبح قشنگی بود وقتی فهمیدم تو رو دارم خدایا شکرت ❤ خوشبختی یعنی یه دنیا قشنگی رو توی دلت حمل کنی .اخرای پاییز فهمیدیم نی نی مون یه دختر کوچولوی ناز که توی دلم و اومده بشه همه زندگی مامان و باباش ❤👪 ماه قشنگه بهاریمون  403/20  قدم روی زمین گذاشت 😍مامان تو بودن چقد شیرین مثل عسل ❤
من برای دخترم شربت امپرازول داد رفلاکسش بهتر شده یسری مواد غذایی ام گفت بهتره نخوری تابهتر شه حتما د ...

من اس امپرازول داد باید حل میکرد توشیرش میدادم. واای چقد‌تاثیرداشت روش. نمیخورد یجوری‌ترش‌ میگرد ک بعدش زااار زار اشکش میومد همه گلوش میسوخت

parasoo1989@
چیا داده؟ منم بچم بیست روزشه

بي بي سد 

سوپر مينت باريج 

اهورا ني ني 

يه پودر بايد تو شير بريزم و پروكيد 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
2810