2777
2789

عزیزم از کدوم آنلاین شاپ خریدین؟

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 اگه میشه به نیت حل شدن مشکلاتم و رسیدن به هدفام صلوات بفرستید ممنون🩵🫧تیکر هدفام🥹🩷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خریدم اولا بهم نساخت حالت تهوع گرفتم و دوره های پریم وحشتناک شدبعدم به زور خوردم هیچچچچچ تاثیری ن ...

بنظرم امپول بیوتین بپانتین که دو‌دوره زدم و یه بار هم هیر فیلر و پی ار پی زدم خیلی تاثیر داشت

فیتو حرف نداره واقعا از هیرتامین بهتره

خواهر من دکتر پوست و مو هستش خودش میگفت هیچ مکملی اندازه ی فیتو تاثییر نداشته برای مراجعینش

یا حداقل تاثییر ش مثل فیتو نبوده .

فقط مشکل فیتو اینه که یکم قیمتش بالا هستش و بعضی ها نمیتونن دوره کامل مصرف کنن چون باید حتما سه دوره استفاده بشه .

البته خود منم دو تا قوطی کلا استفاده کردم ولی واقعا ریزش موهام قطع شد و دیگه استفاده نکردم اما خواهرم گفت ادامه میدادی بهتر بود 

خواهرمم خانم دکتر پریسا کریمی هستش قربونش برم

ولی در کل اگر مشکلات شدید هورمونی داشته باشید شاید با مکمل هم درست نشده یا کامل مشکلتون حل نشه

فقط یه مورد دیگه این که خیلی حواستون باشه خیلی از فیتو هایی که الان تو بازار هست فیکه

خواهر من قبلا بعضی محصولات مثل فیتو یا اوردینری ها رو خودش میخرید به همون قیمت میداد به بیمار ها اما الان ادرس میده چند جا که میشناسه معتبره خودشون بخرن میگفت داشتن برام حرف در میورردن که داره سود میگیره دکتر رو دارو ها 

از یه فروشگاه به اسم اوردینری استور میخره و کلا با پزشک ها و داروحانه های خاص کار میکنن مثل اینکه

تو گوگل بزنید ( فیتو اوردینری استور ) میاره براتون قیمتشم 1/180 میدادن اخرین بار که من خریدم