2777
2789
عنوان

دردهای عضلانی

55 بازدید | 9 پست

33 روز از آخرین باری که پریود شدم میگذره، میانگین سیکل ماهانه ام 26 ، 27 روزه. اما برام پیش اومده که چند روز تأخیر هم داشته باشم. از دیشب پشتم شونه هام و بازوهام درد میکنه. ممکنه اینا از علائم بارداری باشه؟ البته دیروز از حموم اومدم جلو باد پنکه خوابیدم نمیدونم شاید این دردها بخاطر باد پنکه است. بخاطر این دردها نگرانم به هزار چیز فکر کردم. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیروز بی بی چک زدم منفی بود اما هنوزم پریود نشدم، کمردرد و کمی درد لگن دارم. ممکنه جواب بی بی چک اشت ...

معمولا خطای بی بی چک زیاد نیست، دکتر منم میگه حتی ۴،۵ روز قبل موعد هم نشون میده

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
آره خطا نداشته، عصر پریود شدم. ممنون که جواب دادی🌹

ای بابا چه ضد حالی

ایشالا ماه بعد

میفهمم ادم چقدر تو پرش میخوره، احتمالا منم چند روز دیگه میشم🤪

ای بابا چه ضد حالیایشالا ماه بعدمیفهمم ادم چقدر تو پرش میخوره، احتمالا منم چند روز دیگه میشم🤪

نه من قصد باردار شدن نداشتم استرس داشتم نکنه باردارم. البته اگه میبودم هم به ف*ال نیک میگرفتم میخواستم باخبر باشم که بیشتر مراقب باشم. ولی انشاالله شما بارداری عزیزم🤲❤️ خیلی ممنون که برام وقت گذاشتی🌷

نه من قصد باردار شدن نداشتم استرس داشتم نکنه باردارم. البته اگه میبودم هم به ف*ال نیک میگرفتم میخواس ...

🌸🌸