2777
2789
عنوان

یکی منو قانع کنه راننده اسنپ کراش

269 بازدید | 20 پست

اقا چرا من هروقت ارایش دارم و خوشگل و خوشتیپم پیرمرد میاد ولی ی امشب هپلی بودم ی ادم جوون اومد جای برادری خیلی هم کراش بود😂اینم شانس مایه .. طرف تو آینه مدام نگاه میکرد منتظر نخ بود خودشم طناب میداد منم مث یزید اخم کردم نگاه نکردم😂😂😂😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم هپلی هپو بودم رفتم بیمارستان برا گوشم ی دکتر کراشی دیدم ک نگو البته رزیدنت بود جوون 

طوری ک بابام تعجب کرد گفت این میخواد ت رو درمان کنه 

دستشم درد نکنه با ی نسخه و ۳۰ هزار تومن خوب شدم دوروز قبل پیش ی دکتر خر و پیر ۱ میلیون خرج کردم ی ذره هم خوب نشدم

🚬

دقیقا 

منم چند وقت پیش تو گرما با ارایش ماسیده و سر ریخت به هم ریخته اسنپ گرفتم راننده خیلی کراش بود 😭😭😭

چند وقت پیشم که با یه استایل خیییییلی مزخرف رفتم سر کوچه یکی که جلوش خیلی رو در بایستی داشتم رو دیدم 😭