2777
2789

چه با لحن دستوری و بی ادبانه ای پیام میدن 😐 

البته این معلوم نیست حتما ادمینش باشه ولی شنیدم تقاضای اینطوری دارن 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کم از لودگیشون پول در میارن باز دنبال مال مفتن

میگن مفت باشه کوفت باشه کار همیناس

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

تو هم باورت شد.اینا ترفند آنلاین شاپا برای ویو خوردنه حاشیه درست میکنن بیان بالامعروف بشن

از من به شما نصیحت دستی رو که نمیتونی گاز بگیری ببوسش.  با شما هستم خانومی که شوهر خوبی نداری ، پشتوانه نداری - پول نداری - شغل نداری - سر پناه نداری  و هیچ کاری هم برای مستقل شدنت نمیکنی، از اونور گیر میدی به شوهرت ، خانواده شوهرت ، رفتارهای بد شوهرت... و اعصاب خوردی راه میندازی اما هیچوقتم نتونستی رابطتو با شوهرت خوب کنی که هیچ بدترش کردی . پس دستی رو که نمیتونی گاز بگیری ببوسش. نمیخوای ببوسی؟ پس مستقل بشو. تو نمیتونی هیچکسی(شوهر) رو تغییر بدی.
وای من جات بودم تا ده نسل بلاگر و این ادمینشو میاوردم جلو چشمشون

من شک دارم واقعا بلاگر باشه

شاید میخواسته با تبلیغات گولش بزنه 

یه اسکرین فیک ساختنم که کاری نداره 

اسکرین شات فیک از پیج یکی میذاره و اکسسوریا رو میدزده

لاااایک نکنننن😤
کم از لودگیشون پول در میارن باز دنبال مال مفتنمیگن مفت باشه کوفت باشه کار همیناس

حالا جالبه اگر چیزی با پول خودشون خریده باشن و مردم ازشون بخوان پیج فروشنده معرفی کنن این کارو نمیکنن

چرا؟ چون هزینه کرده مفتی بهش ندادن واسه تبلیغ :/

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
یکی از دوستانم تولیدی کیف و کفش چرم دارنبرای تبلیغ به یه بلاگر خیلی معروف و اصطلاحا دوست داشتنی چند ...

صنف بلاگری؟ 😐😂 

از کی تاحالا مفت خوری شده صنف

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم