2777
2789
عنوان

با نامزدم بی احتیاطی کردیم توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2667 بازدید | 89 پست
خب بله واقعا اگاهی نداشتم بار اولم بود بخاطر همین انقدر مضطربم و میپرسم🥲

ربطی ب بار اول نداره جانم

اطلاعات جنسی تونو افزایش بدید بعد ازدواج کنید یا حالا رابطه برقرار کنید 

وقتی اون محدوده نریخته پس نگرانیت بیخوده 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتی شربت زعفرون یاد توییت باحال یه بنده خدایی افتادم نوشته بود زنداییم زعفرون زیاد خورد که بعداً چالش بارداری نداشته باشه و این حرفا ... در نتیجه الان زعفرون ۸ سالشه ماشاالله داره میره مدرسه 😂😂😂

ولی حالا جدای از شوخی چند روز فرصت بده اگر عقب افتادن پریودیت طولانی شد بعد برو آزمایش بده خیالت راحت شه از بی بی چک هم دقیق تره 

خب عزیزم مگه تقصیر منه من واقعا تحت فشارم اینجا‌هم سایت خانوم هاستاون اقا غیرت نداره برداشته اینجا‌م ...

نه میگم نمیخواد کامل بگی بقیه هم جوابتو دادن دیگه منم بهت گفتم که گاوزبون و بابونه دم کن دیگه انقد باز کردن نداره نی نی یار بیاد خودت رو هم تعلیق میکنه الانم کافیه قفل کن اون مردک انگار چت سکسی. داره میخونه که همش آنلاینه

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
الان ازمایش بدم مشخص میشه؟و اینکه الان مثلا پریود شم تمومه؟از سرم گذشته ؟دیگه یک درصدم ممکن نیست ؟

پریود میشی نگران نباش 

و اره اصلا امکانش صفرههه

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
باشه حتما دمنوششو میخورماره مرتیکه مریض بیشعور چجوری گزارشش کنیم

نی نی یارو تگ کردم اگه بیاد میبینه خودش شما هم میتونید زیر پستش اون ۳ نقطه رو بزنید گزارش کنید

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ