2777
2789
عنوان

ثبتنام ایران خودرو بدوبیاتو

| مشاهده متن کامل بحث + 3031 بازدید | 32 پست
مصلا الان بخایم پارس بنویسیم باید دویست سیصد داشته باشیم بلوکه شه ثبت سفارش کنیم؟ قرعه کشی نیس دیگ؟

پارس تولید نمیشه دیگه

الان گفته باید ۲۳۰ تومن تو حسابت وکالتی کنی

بعد ثبت سفارش کنی

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم اینکاربهتره اینقد میشناسنم که باهرکدملی میزد و ب اسمشم ۲باردرومد میگرفت ب صاحب کارت ملی ی شیری ...

اره اما بازم ملت باید بدوئن دنبال ماشین

خودم یکپارچه اول نوشتم هنوز نوبتم نشده

تازه زمستون امساله نوبتم.. که حتما با کلی تاخیر میدن

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
پارس تولید نمیشه دیگهالان گفته باید ۲۳۰ تومن تو حسابت وکالتی کنیبعد ثبت سفارش کنی

مرسی

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
ما ثبت نام کردیم طرح اسقاط رو نوشته قرعه کشی ولی چیزی نشون نمیده که مثلا قرعه کشیه

سریع میشه ثبتنام کرد؟پول نریزیم نتونیم ثبتنام کنیم سایتش باز میکنه؟

اون سری اصلا سایت باز نمیشد 

من طلا نمیفروشم کاش پول مازادداشتین میذاشتین من هروقت مطمعن شدم ب اسمم درمیاد میفروشم اونوقت براباقی ...

چی بگم کاش قرعه کشی نبود .البته نوشته اگ ثبتنام مازاد باشه قرعه کشی میشه.خدا داند کلکشون یا نه

از کجا مطمینی یکماه ازاد میشخمدتش نگفت زمان تحویلم ننوشته شما کجا دیدی سه تا شیش ماه

اصلاحیه اومد عزیزم قبلا قرار بود قرعه کشی نشه

و به همه تعلق بگیره فقط موعد تحویل متفادا باشه 

اماالان اصلاح کردن 

شد قرعه کشی 

و ماشینارو هم تحویلشون شد سه الی ۶ماه

اصلاحیه اومد عزیزم قبلا قرار بود قرعه کشی نشهو به همه تعلق بگیره فقط موعد تحویل متفادا باشه اماالان ...

ممنون عشقم .پس هیچی ما شانس نداریم الکی پول بلوکه کنیم اخرشم هیچی.خدا لعنتشون کنه که یه ماشینم میخان بندازن بمون همونم قرعه کشی میکنن

از امروز حساب ها وکالتی میشه از چهارشنبه ثبت نام

سلام عزیزم کجا باید ثبتنام کنیم؟

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …