2777
2789
عنوان

چرا پریودم ریزش نمی کنه عصبیم کرده

157 بازدید | 35 پست

کسی راهکاری داره؟همه چی خوردم گرمیجات،ویتاگنوس.من چندین ماه هورمونم بهم ریخت ی مدت لکه بینی داشتم مداوم تا چند ماه.دستگاه ای یودی دراوردم تا خوب شد.دیگه پریود نشدم.الان دو روز لکه بینی شدم حالت پریودی دارم،ولی نمیریزه.میرم دسشوی تا ب خودم هست ب نوار نیست..زعفرون و نبات و زردچوبه خوردم..چرا نمیریزززه راحت شم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوبار دکترم رفتم زمان لکه بینی تشخبص درستی ندادن..هم سونو هم ازمایش داشتن همون موقع ک لکع بینی میشدم.قرص ضد لکه بینی و خونریزی تجویز کرد ک تاثیر نداشت تا دستگاه دراوردم.متوجه شدم از دستگاه هست ک لکه بینی دارم.بعدم کلا دیگه پریود نشدم تا الان دو روز شکمم سفت شده.خونریزی نمی کنم

من ماه قبل ۲۴پری شدم این ماه از۱۹لک بینی داشتم تا دیروز امروز فقط میرم دسشویی ببخشید اونجا میاد ولی خیلی کم حجمه ونوارم تمیز تمیز از صبح زعفرون و آویشن خوردم امت هیچی به نظرت برم آز بارداری بدم آخه پیشگیری هم داشتيم 😔😔😔😔😭😭😭

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

چقد منی...کلا دور روز پریود میشم روز اول یکم میاد رو نوار عذر میخوام دسشویی برم میاد...روز دوم میشه لک و تمام ...کلااااااااااااا نمیاد دیگ

" از آن ها که تسلایشان می دادم ‌‌‌‌‌                                          غمگین تر بودم ..."
من ماه قبل ۲۴پری شدم این ماه از۱۹لک بینی داشتم تا دیروز امروز فقط میرم دسشویی ببخشید اونجا میاد ولی ...

حالا ی از بده..منم ب خودم هست نمیریزه ب اون نوار..من اخرین پریم فروردین بود.از مایش دادم باردارنبودم وگرنه همه راه ها رفتم

چقد منی...کلا دور روز پریود میشم روز اول یکم میاد رو نوار عذر میخوام دسشویی برم میاد...روز دوم میشه ...

من اینطوری نبودم چند ماه بهم ریخته منظم نمیشه دوروز ویتاگنوس میخورم تا شاید فرجی شد

حالا ی از بده..منم ب خودم هست نمیریزه ب اون نوار..من اخرین پریم فروردین بود.از مایش دادم باردارنبودم ...

ببخشید شما چند سالتونه وقت دکتر گرفتم هفته دیگه میترسم باردار باشم امروز به همسرم گفتم بریم آز بدم گفت من مطمئنم باردار نیستی نیومد بریم 

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
عزیزم من چند ماه پریود نشدم.اخرین پریودم فروردین بود بعد لکع بینی داشتم

بازم دلیل نمیشه که بی بی چک نزنی خیلیا اینطوری باردار بودن.برو سونو گرافی ببین چی شده که لکه بینی داری.شایدم بخاطر دستگاه بد دراومده زخمت کرده

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم من چند ماه پریود نشدم.اخرین پریودم فروردین بود بعد لکع بینی داشتم

۴ماهه پریود نشدی!یه دکتر خوب برو.سونو بده.

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40