2777
2789
عنوان

سه ماه زایمان کردم تو‌لدترین شرایط روحی شیرم خیلی کم شده😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 24 پست
من اول شیر خودم میدادم چند دقیقه بعد مثلا سی تا شیرخشک میدادم.. تو هم همینکار بکن چند تا مکمل شیردهی ...

یعنی نیزاز نیست برم دکتر 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
عزیزم مادرم دلم‌میسوزه اصلا نمیذارم اذیت بشه و ترجیح میدم تا یسالگی حداقل شیر خودم بخوره کنارش برا گ ...

هر دوتا رو بده بخوره می‌دونی ک گشنگی هم سخته وقتی شیرت کمه خوب دیگه مجبوری پس من ک بخاطر بیماریم ی قطره شیر ب بچم ندادم و فقط شیر خشک میخوره چی دیگه وقتی مجبوری باید بدی یکم بزرگتر شد غذا خور میشه شیرت براش بسه

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا تاثیر داره دوستم‌میگفت الکیه و‌اور‌نداره

من شیرم بدلیل فوت مادربزرگم کم شد و رو ب خشکی بود..رفتم دکتر پودر شیر افزا داد و مصرف کردم خیلی شیرم خوب شد...دیگه هم ب بچم شیرخشک ندادم و شیر خودم خورد

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
عزیزم مادرم دلم‌میسوزه اصلا نمیذارم اذیت بشه و ترجیح میدم تا یسالگی حداقل شیر خودم بخوره کنارش برا گ ...

چه عذابی چرا عذاب وجدان الکی به خودت میدی 

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
من اول شیر خودم میدادم چند دقیقه بعد مثلا سی تا شیرخشک میدادم.. تو هم همینکار بکن چند تا مکمل شیردهی ...

ببین دخترم وقتی سیر بشهذحتی ۱۰تا از شیرخشکش مونده باشه دیگ‌نمیخوره اصلا یعنی اینطوری نیست هرچقدر شیر بهش بذم بخوره متوجه نشه چون مادرشوهرم‌میگه شاید سیر شده فقط متوجه نمیشه کوچیک و‌همش ادامه میده ولی فکر کن‌از هردو سینم شیر میخوره وقتی میخوره هی بزور نگهش میدارم‌وگرنه میخواد سینه از دهنش بیاره بیرون بعد ک ۲۰دقیقه هم شیر خورد ۹۰تاشیر خشک‌حتمااا میخوره شده۱۲۰تاهم خورده چون اصلا سیر نبوده یبار۹۰تا بعد شیر خودم به شیر خشک دادم باز گریه کرد۳۰تا دیگ‌خورد کامل  سیر شد خوابید 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
چه عذابی چرا عذاب وجدان الکی به خودت میدی

نمیدونم حالا دقیقا چرا ولی بشدت موضوع مهمی ک بچه هام از شیر خودم تغذیه کنن پسرم و‌روزی میخواستم از شیر بگیرم انقدر حالم بد شد گریه کردم که واقعا دست خودم‌نیست بشدت رواین موضوع حساسم و‌فکر‌میکنم هیچییی بهتر از شیر مادر برا رشد بچه نیست 

شیر خشک خیلی خوبه ولی فقط برا وقتی ک شرایطش نیست شیرخودم‌بخوره

گلم سعی کن به احساست مسلط باشی چون شیرتو خشک میکنه بچه گناه داره به خاطر بچت هم که شده آرامش داشته باش 

بعدشم گلم برنج مصرف کن زیره بریز روش بزار دم بکشه بخور چیزایی بخور که شیرت زیاد بشه پفیلا خودت درست کن بخور خیلی شیرتو زیاد میکنه 

آرامش ،خواب کافی ،سعی کن شبا بهش شیر بدی میگن شیردهی درشب باعث افزایش شیر مادر میشه آب و مایعات فراوان استفاده کن درست میشی انشالله شیرت انقدر زیاد بشه شیرخشک نیازی نباشه فکر میکنم دختر عادت کرده به شیر خشک چون زودتر شکمشو سیر میکنه ولی شیر مادر باید بچه زحمت مک زدن به خودش بده به خاطر همین درست مک نمیزنه شیرت جریان پیدا نمیکنه مرتب بزار دهنش مخصوصا شبا تا شیرت جریان بیفته وقتی شیر میدی به بچت نگاش کن میگن خیلی رو سیستم اعصاب مادر نقش داره و شیرشو افزایش میده بچتو بگیر بغل بوش کن 

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن  
ببین دخترم وقتی سیر بشهذحتی ۱۰تا از شیرخشکش مونده باشه دیگ‌نمیخوره اصلا یعنی اینطوری نیست هرچقدر شیر ...

ببین حتما بعد چند دقیقه شیرذهی آروغ بگیر ازش.. اینطوری متوجه میشی گشنه ست یا سیر! ولی برای سه ماهه 120 تا شیر زیاد نيست؟ 

گلم سعی کن به احساست مسلط باشی چون شیرتو خشک میکنه بچه گناه داره به خاطر بچت هم که شده آرامش داشته ب ...

ممنونم ازتون حتما همه رو‌رعایت میکنم 

من ب تازگی پدرم و از دست دادم ولی بخدا انقدر برام مهمه ک دخترم شیر خودم بخوره  همش میگم‌ دیگ میخوام تلاش کنم انقدر گریه نکنم شاید بخاطر گریه های زیادم ک شیرم داره خشک میشه

ممنونم ازتون حتما همه رو‌رعایت میکنم من ب تازگی پدرم و از دست دادم ولی بخدا انقدر برام مهمه ک دخترم ...

بله دقیقا به خاطر همین موضوع هست خدا رحمتشون کنه 

ولی الان چیزی مهم تر از بچه خودت نیست گلم این بچه به شیرت احتیاج داره اگه گریه کنی رو شیری که بچه میدی خیلی تاثییر داره و تو بزرگسالی خودشو نشون میده اینو بزرگترا میگن وقتی مادر ناراحت باشه به بچه شیر بده بچش عصبی میشه نمیدونم راسته یا خرافات 

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن