2777
2789

دیشب اونجا بودم سر درد داشتم شدید شوهرم اصلا محل نداد بعد شام پدرشوهرم هنوز سفره رو جمع نکرده بهم گفت پاشو برو خونه بابات الان من چیکار کنم به نظرتون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خو چرا گفت برو خونه بابات؟

لابد بابت سردردت گفته فک کرده دلت نمی خواد اونجا باشی .

اگه واقعا سردردت ادا بوده و اون فهمیده سعی کن دیگه از این سیاست ها به خرج ندی

اگه واقعا سرت درد می کرده باید می گفتی چیزیم نیست سرم درد می کنه الان قرص میخورم خوب میشم.

باهاشون روراست باش اگه چیزی غیر از اینایی که گفتی بینتون اتفاق نیفتاده

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
خو چرا گفت برو خونه بابات؟لابد بابت سردردت گفته فک کرده دلت نمی خواد اونجا باشی .اگه واقعا سردردت اد ...

من میگرن شدید دارم چند ساله خودشونم میدونن شوهرم برام آمپول زد رفتم اتاق گفتم دراز بکشم بهتر بشم 

من میگرن شدید دارم چند ساله خودشونم میدونن شوهرم برام آمپول زد رفتم اتاق گفتم دراز بکشم بهتر بشم

خوبه پس شوهرت امپول زد برات توی حرفات گفتی شوهرم اهمیت نداده. آره میگرن اینجوریه اونا هم چون بار اولت نبوده گفتن خوب میشه خودش. چه میدونم ما اونجا نبودیم لحنش و اخلاقش رو نمی دونیم حرفش زشت بوده بهترحال کار خاصی نکن دفعه بعد اگه سردرد داشتی نرو خونه شون یاد شوهرت بنداز آخرین دفعه رو بگو بهم بی احترامی شده نمیام

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
2810