2777
2789

و مامانمم داره میگ فلانی استخدام بانک شده 

هم توی این سایت تحقیر میشم هم توی فامیل هم خانواده ام

خالم میگفت تو هیچی نشدی؟ دخترم استخدام بانک شد

من ک میدونم الان میگین حرف مردم چرت ولش کنین توروخدا 😭💔 متنفرم از این دلداری های بی معنی و ترحم های بی معنی 

توی این سایت هم مدام تحقیر میشم یکی بهم میگ عقب مونده یکی میگ منگل بی خاصیت ک تا ۲۴ سادگی‌پشت کنکور موندی هیچ خری نشدی 

یکی بهم میگ روانی 

توروخدا دعا کنین بمیرم واقعا هیچ حسی ب این زندگی ندارم با تمام وجودم میخوام بمیرم با تمام وجودم نمیخوام باشم 

مادرم مانعمه وگرنه روزی ده بار خودکشی میکردم وابستگی افراطی و شدیدی بهم داره😭😭😭 

حالم از دلداری و ترحم بهم میخوره دعا کنین بمیرم فقط 

دعا کنین وابستگی مادرم بهم کم بشه 

هر روز بهم میگ تو تنها کسی هستی برام مونده و دلم میلرزه 

دانشجوی 🦋🍀 هوشبری روزانه و مشاور کنکور 🍀🦋        با هزینه واقعا مناسب  (۳۸۰هزار تومان ماهیانه )  سوالاتتون رایگان جواب میدم خوشحال میشم بتونم کمکی کنم ب کنکوری ها   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان منم هر روز بهم خنگ و احمقی

باهام حرف نمیزنه میگه تو هیچی نشده همه رفتن دانشگاه ولی تو هیچی

بخدا دلم می خواد همین الان بمیرم😭😭

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                          یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂                                                                                                                  برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

برو ی شغل پردرامد یابگیر تا همه دهنشون بسته بشه چرابمیری

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

چی بگم عزیزم 

حق داری حس ناکافی بودن‌ بکنی 

ولی مگه چند سالته همش ۲۴ 

اصلا‌ توانید نباش تروخدا 

میبینی مشکلاتتو‌ اگر خودکشی کنی هزااااااار‌ برابر میشه

الخیر فی ما وقع💚🌱

عزیزم من شما رو میشناسم

به نظرم کنکور دادن بسه 

برو دنبال یاد گیری مهارتی

مثل خیاطی یا آرایشگری

که درآمدش اگه بیشتر از کارمندی نباشه

قعطا کمتر نیست

شاید راهی که داری میری اشتباهه

شاید شما در کار های دیگه ای استعداد دارید

و باید استعدادتون رو کشف کنید

من آرایشگر اطرفم میشناسم که در ما بالای ۱۰۰در ماه حقوق دارن

یا حتی خیاط با حقوق ۵۰در ماه

🌷🌼🌷من بانو آرتمیس نیستم🌷🌼🌷                                             لطفا قبل از قضاوت به تاپیکم در این مورد سر بزنید🙏🙏🙏

درکت نمیکنم . با این همه دانشگاه پیام نور .و غیر انتفاعی و علمی کاربردی چرا تا الان پشت کنکور موندی . میرفتی رشته ی خوب مدرک میگرفتی . مرتبط با همون رشته هم کاراموزی میرفتی مهارت یاد میگرفتی . الانم سرکار بودی . 

یه چرخ تو سایت های استخدامی مثل جابینجا بزن . اکثریت فقط براشون مهارت مهمه. 

هنوزم دیر نشده ببین به چه کاری علاقه داری برو یاد بگیر . کنارش یه دانشگاه پیام نورم برو مدرک بگیر . 

اصلا شاید تو زدی تو کار آزاد دخترخالتم با خالت خریدی و آزاد کردی

چ جوری زنگ میزنن میکوبن تو سر آدم واقعا برام سوال شد؟؟ مثلا خبر میدن که دخترشون قبول شده و همین فقط که برداشت شما کوبیدن هست یا واقعا زنگ میزنن و میگن دختر من فلان جا استخدام نشد شما چی و... با حالت نیش و کنایه منظور میرسونن؟؟؟ 

گرچه اطراف ما اگر استخدامی و موفقیت باشه جار نمی‌زنن. خبر نمیدن تا اینکه بعد ها خودتون اونا رو ببینی تو جایگاهی که هستن ی جورایی به دلشون بد میاد جار بزنن بیشتر میپوشونن

رهگذر تراز دختر من شده ۷۷۰۰ با وجود اینکه خودش میگفت کمتر از ۸۵۰۰نمیشم ....الهی بمیرم براش چقدددد زحمت کشید از همه خوشی‌ها و مسافرت ها گذشت ....دیگه تا ترازهای بالای ۹۰۰۰و اینا هست فک نکنم دختر من امسال حتی پرستاری دولتی بیاره معدلشم حدود ۱۷ شده 😭

منم یه دخترخاله دارم ۴۰ سالشه از وقتی یادم میاد درس میخونه و استخدامی شرکت میکنه ولی قبول نمیشه. بیکارهم هست تمام زندگیش شده تو اتاق نشستن و درس خوندن حتی مجردم هست. خیلیا شرایط تو رو دارن.

مگه هم تو درس پیشرفت میکنن الان یه تاپیک هست الان پربازدیده که گفته مهارتاتون چیه که باهاش درامد داشته باشین اون حتما ببین

زندگی مگه مسابقه س که همه باید تا یه سنی به یه لیست از قبل تهیه شدن برسن؟شما زمانی بازنده ای که به خودت تکون ندی برای اهدافت ارزوهات نجنگی تلاش نکنی . چکار داری چی چکار کرد و به کجا رسید . تو پاشو زندگی خودتو بساز. سنی نداری هنوز. نامزد من سه بار رشته تحصیلی عوض کرد که فهمید توی چه زمینه ای میتونه کار کنه و علاقه داره کلی براش زحمت کشیده الان وکیل شده و کلی موفقه. شاید از نظر بقیه بگن عمرشو چندسال هدر داده اما هر ادمی ممکنه توی یه سنی به هدفاش برسه و ازونایی که زودتر شروع کردن هم سریعتر به موفقیت برسه . وقتی همچین مادری داری پاشو بخاطر دل اونم شده برای زندگی خودت تلاش کن این حرفای بچگانه خودکشی و ضعف رو هم بذار کنار