2777
2789
عنوان

خالم زنگ زد دخترش ک استخدام بانک شده زد تو سرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 59454 بازدید | 1050 پست
حق داری چون خیلی خیلی فشار روته

پس خواهش میکنم ازت دعا کن بمیرم

دانشجوی 🦋🍀 هوشبری روزانه و مشاور کنکور 🍀🦋        با هزینه واقعا مناسب  (۳۸۰هزار تومان ماهیانه )  سوالاتتون رایگان جواب میدم خوشحال میشم بتونم کمکی کنم ب کنکوری ها   

شما بهداشت خانواده نمبخوندی مگه؟

چرا خوب نبود ادامه ندادم 

دانشجوی 🦋🍀 هوشبری روزانه و مشاور کنکور 🍀🦋        با هزینه واقعا مناسب  (۳۸۰هزار تومان ماهیانه )  سوالاتتون رایگان جواب میدم خوشحال میشم بتونم کمکی کنم ب کنکوری ها   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره چون دسته خودته همش واقعا نباید دلداری داد بهت چرا تا ۲۴ پشت کنکور موندی اخه؟ آقا یه رشته میرفتی می خوندی دیگه یه لیسانسم ازش می‌گرفتی تمام یه هنریم این مابینا یاد می‌گرفتی قشنگ مستقل می‌شدی بعدشم الآنم که صدسالت نشده از الان شروع کن

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
کنکور مگه تنها راه زندگیته

عآره تنها راه زندگیم 

رهگذر تراز دختر من شده ۷۷۰۰ با وجود اینکه خودش میگفت کمتر از ۸۵۰۰نمیشم ....الهی بمیرم براش چقدددد زح ...

از من به شما نصیحت هیچ شغلی برای خانما بهتر از معلمی و دبیری نیست. پرستاری واقعا زندگی رو ازت میگیره

عزیزم من شما رو میشناسمبه نظرم کنکور دادن بسه برو دنبال یاد گیری مهارتیمثل خیاطی یا آرایشگریکه درآمد ...

سلام عزیزم خوبی؟

تروخدا اینارو بهش نگیم من اسی چن ساله میشناسم اصن نمیتونه بره سمت این مهارت

حقم داره بنده خدا این همه درس نخونده بره آرایشگری یاد بگیره

اسی جان یکمی تحقیق کنی مهارت های بهتر دیگه ام هس که به درس مربوط ترر باشه

بیا برو کلاس حسابدری ثبتنام کن . دانشگاه پیام نورم بدون کنکور حسابداری بنویس.‌

یا برو کلاس طراحی سایت ثبت نام  دانشگاهم برو کامپیوتر

کلاس تدوین و ادیت فیلم . 

کلاس باریستا و یا کیک پزی یا فست فود  علمی کاربردی هم رشته مرتبط داره میتونی ثبتنام کنی. 

چمیدونم برو ارایشگری از بافت مو و لیفت و لیمنیت مژه ابرو شروع کن . دانشگاهم یه رشته سبک ثبتنام کن. 

این همه کار میشه کرد فقط باید بدونی به چی علاقه داری

چرا این همه پشت کنکور موندی هدفت چی بوده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
عزیزم من شما رو میشناسمبه نظرم کنکور دادن بسه برو دنبال یاد گیری مهارتیمثل خیاطی یا آرایشگریکه درآمد ...

مزون دارن یا کارگاه ؟

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
برو ی شغل پردرامد یابگیر تا همه دهنشون بسته بشه چرابمیری

مثلا چ شغلی ؟

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
عآره تنها راه زندگیم

منطق😐

تو یه مسیر جلوته

با بینهایت راه غیر منطقی و منطقی برای ادامه دادنش

نمیگم همه راهی رو باید رفت ولی راه‌های منطقیش خیلی بیشتر از اونه که فکر میکنی

اگه نمی‌شه کنکورت، شاید باید یه راه بسازی

https://daigo.ir/secret/4475326302
آره چون دسته خودته همش واقعا نباید دلداری داد بهت چرا تا ۲۴ پشت کنکور موندی اخه؟ آقا یه رشته میرفتی ...

ببین ن حوصله دلداری دارم ن این حرفا رو فقط چیزی ک میخوام لطفا انجام بده