2777
2789
عنوان

کودک دو ساله با نشانه اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 28 پست
بنظر منم تاثیر تلویزیونه .چند ماه کلا خودتونم تلویزیون نبینین مگه اینکه خواب باشه درست میشه چون اطرا ...

از وقتی گفته کلا دیگه روشن نشده خودمونم نمیبینیم اصلا

فکر نمیکردم تلویزیون اینقدر تاثیر بذاره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از وقتی گفته کلا دیگه روشن نشده خودمونم نمیبینیم اصلافکر نمیکردم تلویزیون اینقدر تاثیر بذاره

خوب کاری میکنین یه کم سخته ولی چند ماه تحمل کنین گوشی هم دستش ندین و کلی باهاش حرف بزنین ....تلویزیون باعث میشه بچه ها حرف نزنن ...

ان شاءالله همون تاثیر تی وی هست بچه ی جاری منم اینقد تی وی نگا کرده بود یه جوری بود رفتارش ولی الا ...

ایشالله الان حدود بیست روزه روشن نکردیم امیدوارم جواب بده

خوب کاری میکنین یه کم سخته ولی چند ماه تحمل کنین گوشی هم دستش ندین و کلی باهاش حرف بزنین ....تلویزیو ...

یه شوکی به ما وارد شده که قطع کردن تلویزیون کلا نداشتنش اصلا سخت نیست خیلی بده به یه مادر بگن بچش اوتیسم داره خدا به همه کمک کنه

ایشالله الان حدود بیست روزه روشن نکردیم امیدوارم جواب بده

بچه ی جاریم از بس باهاش حرف نمیزدن 

فقط تی وی  روشن بود 

جمله بندیش ناقص بود 

شاید ۵سالشم بود 

الان بهتر شده  

نگران نباش ان شاءالله سالمه❤

یه شوکی به ما وارد شده که قطع کردن تلویزیون کلا نداشتنش اصلا سخت نیست خیلی بده به یه مادر بگن بچش او ...

حرف نزدن ک چیز غیر عادی نیست تازه اینم پسر...دختر اقوام ما تازه تا شش سالگی حرف نمیزد یهو زبون باز کرد .هیچ مشکلی هم نداره نه اوتیسم نه بیش فعال کاملا سالمه .

بابا پسر منم دیر حرف زد نزدیک سه سالش بود بردمش دکتر گفت خوب میشه الان ۱۳ سالشه نترس خوب میشه اوتیسم نیست چون باهاش حرف نزدین تو نوزادی خیلی باید باهاش حرف میزدین من برا دومی و سومی تجربه کردم دومی یک سالگی حرف زد دومی هم ۵ ماهشه با اونم زیاد حرف میزنیم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
حرف نزدن ک چیز غیر عادی نیست تازه اینم پسر...دختر اقوام ما تازه تا شش سالگی حرف نمیزد یهو زبون باز ک ...

این به اسمش هم هیچ واکنشی نداره بزرگترین مشکلمون عدم توجه به اسمش و عدم دستورپذیریش هستش

نگران نباش .توکل بخدا کن و حسابی به بچت حواست باشه کم کم درست میشه واقعا تلویزیون تا قبل چهار سالگی نباید برا بچه روشن بشه هر بچه ای ک تلویزیون میبینه مشکل صحبت و مشکلای دیگه پیدا میکنه ک البته با کنار گذاشتن تلویزیون حل میشه فقط خونه کسی هم ک میری نزار ببینه