با یه پسره دو ماه بودم همه چی هم بینمون خوب بود . حتی خودشم بارها میگفت همه چی رابطه خوبه و مرسی ازت و .... خودش میگفت هیچوقت نمیخوام ازت جدا شم و این حرفا . ولی خب اگرم میخواست جدا شه میومد میگفت مشکلی نداشتم چون خود طرف باید موندن رو بخواد . بگذریم . دو روز پیامی نمیداد . خب این برای من انگار زنگ تمام شدن رابطه . خودم پیام کات فرستادم .سین نمیزد اصلا . دو روز موندم گفتم چرا سین نمیزنه نکنه بلایی سرش اومده .بهش پیام دادم رابطه هیچی خودت سالمی حالت خوبه نگرانتم و این حرفا . دیدم پیام دادم شوهر خواهرم فوت شده در اثر تصادف و زندگیم داغون شده و دارم شب و روز گریه های خواهرمو میشنوم و این حرفا. خداییش خیلی ناراحت شدم . بچه ها من توده تو بدنمه و استرس و نگرانی و ناراحتی برام سمه . خود پسره هم دانشجوی پزشکی هست و اینو میدونه . اخرین پیامش این بود اصلا حالم خوش نیست باید برم . که منم بعد اون پیام سعی میکردم حالشو بپرسم . چون شهری که شوهرخواهرشو اونجا دفن کردن دوره و نمیتونستم برم بجاش گفتم حداقل با پبام حواسم بهش باشه و این حرفا . شش هفت روز سین نمیزد.سهی میکردم درک کنم ولی بچه ها اخرین بازدیدش لست سین ریسنتلی هستش و با بازکردن سکرت چت میفهمیدم انلاین میشه ولی پیامای منو که چقدر نگرانش بودم سین نمیزنه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره