2777
2789
عنوان

چقدر یه انسان میتونه پست و اشغال باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 44 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کلا بسته شد پروندش برام ولی اخر جواب سوالمو نگرفتم چقدر بی وجوده . فوقش رفته باشه با یکی دیگه . یه پ ...

نمیخوام قضاوت کنم ولی فک نکنم با یکی دیگه رفته باشه احتمالن همزمان با چنتاتون بوده

نمیتونی از کسی یا جایی بپرسی ک شوهرخواهرش واقعا مرده یا نه؟

اصلا اون خدابیامرز واقعا هم فوت شده باشه

این که انلاین میشه پنجاه بار تو تلگرام ،یعنی نمیتونه یه پیام بده منو از نگرانی دراره 

هر لایک یه لعنت پس کله اکس خیانتکارم
نمیخوام قضاوت کنم ولی فک نکنم با یکی دیگه رفته باشه احتمالن همزمان با چنتاتون بوده

😂😂😂😂 نمیدونم والا اصلا هرچی هم که بود 

عین ادم تموم میکرد . دیگه قضیه فوت شوهرخواهر چیه 

خدا لعنت کنه معلوم نیست سرش با کی گرمه

به جهنم که سرش با کسی گرمه 

یکم انسانیت توش نبود بگه طرف خودش مریضه حداقل عین ادم تموم کنم .نه که بدبختو نگران کنم 

بابا اینا لاشین شاید شما از این رابطه خوشت اومده باشه 

ولی این نه اینکه دکتره هر روز میخواد با ی نفر باشه و اصلا هم براش مهم نیست طرفش از لحاظ روحی چ ضربه ای میخوره 

بعضیام میخوان سواستفاده جنسی از کسی بکنن وقتی می بینند نمیتونه ادا درمیارن

اصلا حس خوبی نیست بی خبر ول کردن آدم....عقده های هزارساله دارن اینا

اشکال نداره این دوماه بوده بعضی ۶ .۷سال عمرشون تلف میشه

خدا شفا بده این بیماران روحی رو 

اگه کات میخواست خودم پیامشو داده بودم میتونست سین بزنه و تموم. اینکه اومده قضیه دروغین شوهرخواهر کشیده وسط جای خنده داره