2777
2789
اره فوشش بده خیلی اذیتمون میکنه مادرم تا دعانویسم رفت ولی حل نمیشه 😭😭😭

مادرت باید جداشه حتی اگه باید بره پی نون شبش خودش باید نجات پیدا کنع 

کاربری در دست دونفر می باشد .به دلیل کمبود شماره و 6بار تعلیق .دودختر خاله 16و23ساله .بیشتر دردست23ساله است.دینگ دینگ دنگ
درس بخون برو دانشگاه،خودتو از این فضای سمی نجات بده

دیگ ترک تحصیل میکنم تمومه دیگ تموم دیگ مدرسه نمیرم میرم دنبال کار فروشگاه صندوق داری یا خیاطی یا .. هرجی بشه فقط پول بیاد ارامش داشته باشیم شادی باشه زندگیمون 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وسایل خونمون رو داغون کرده😔

خدا لعنتش کنه بخدا راه نجات فقط طلاقه دیگه کاری نمیشه کرد 

کاربری در دست دونفر می باشد .به دلیل کمبود شماره و 6بار تعلیق .دودختر خاله 16و23ساله .بیشتر دردست23ساله است.دینگ دینگ دنگ

خیلی دوس داشتم درس بخونم ولی نمیتونم داداشم ک چششو عمل کردع و مریضه کمی اوتیسمیه داداشم من دیگ باید برم سرکار من باید ترک تحصیل کنم هی ولش سر شماهم درد اوردم شرمنده ببخشید از همتون ک حرفام طولانی بودش از تک تک تون تشکر میکنم ک پیاممو خوندید خدا خیرتون بده😭❤🤲🙏

ایشاالله هرچی خدا میخاد مادرم میترسه ابروش برهه

امیدوارم زودتر شرایطتون درست شه دعا میکنم

چی بگم والا بی عقلیش

الانم کاری به بقیه نداشته باشید ادامه این زندگی جز کثافت و نحسی هیچی براتون نداره از زندگی تون بیرونش کنید مادرتون حامله بشه بیچاره میشین خودتون غیرت کنید برید سرکار خدا بزرگه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
الانم کاری به بقیه نداشته باشید ادامه این زندگی جز کثافت و نحسی هیچی براتون نداره از زندگی تون بیرون ...

دیگ درس نمیخونم میخام ترک تحصیل کنم دعا کن پیشرفت کنم ایشالله ۲۰ سالم شد درسمو ادامه میدم امید فقط خدا شاید زندگی منم این بوده هیچ وقت ناراحت نمیشم چون شاید خدا فکر بهتری داره برامون 😭

الانم کاری به بقیه نداشته باشید ادامه این زندگی جز کثافت و نحسی هیچی براتون نداره از زندگی تون بیرون ...

مرده کتکش میزنه میگ غلط کردی قرص خوردی و ..کتک کاری میکنن هروزو طرف میگ بچه میخام 

من ۱۶ سالمه دادشم ۱۴ 😔

شما میتونی در کنار درس کار پاره وقت هم داشته باشی

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹