2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت شد 😭😭😭

1792 بازدید | 115 پست

یه بچه یک‌ سال و نیمه دارم تازهههههه دارم شبا راحت میخوابم یه‌ موقعیت کاری خوب پیدا کردم میخواستم برم سرکار وای خدایا باورم نمیشه نمیتونم هضمش کنم 

نمیخوام ناشکری کنم 

دو ماهه پری نشدم یبارم بی بی زدم منفی بود این مدت میدونستم باردارم همش حالت تهوع داشتم و‌ خوابای عجیب غریب میدیدم ولی کلی زعفرون و آویشن و انواااع داروهای گیاهی خوردم امشب دوباره بی بی چک زدم مثبت شد باورم نمیشه خدا 

هم خوشحالم هم ناراحتم هم عذاب وجدان دارم هم از زایمان میترسم کارمو چیکار کنم ؟؟؟

رومم نمیشه اصلا به بقیه بگم چون من همش میگفتم تا 5 سال دیگه اصلا بچه نمیخوام 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب به شوهرت میگفتی حواسش باشه ، جلوگیری میکردین با قرص و ک ا ن د و م

خوشیامون چینی بود غمامون اصل ژاپن!                            نی نی سایت سایتِ عجایب🤦🏻‍♀️                                      

برای منم دعا کن دوسال و خرده ایه اقدامم تازه فهمیدم غده تو هیپوفیزمه دعا کن محبت الهیه خدا بهت داده راحت و بدون دردسر باردار میشی خود حضرت رقیه حافظش باشه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم 🍃❤️                             وَحَنیْنی ألیکَ یَقْتُلُنی ...❤️‍🩹💌
منم حس ترو دارم الان ۸ماهمه دخترم ۴سالشههمش میگم تازه راحت شدم چرا دوباره اینطوری شداگه واقعا شرایطش ...

مگه میشه ؟ به همین راحتیه ؟ سقط قتل حساب میشه 

بتظرمن میشهمن ترسیدم ونکردم وقتی زیر۳ماهه

چطوری ؟ من اینهمه دارو خوردم یک عالمه وسیله سنگین جابجا کردم خدایا حکمتتو شکر ❤️‍🩹

چطوری ؟ من اینهمه دارو خوردم یک عالمه وسیله سنگین جابجا کردم خدایا حکمتتو شکر ❤️‍🩹

دیگه دارو نخور 

منم کلی کارای سنگین کردم بااینکه سقط مکررم بودم ولی نیوفتاد

اما دارونخوردم چون گفتم شاید خدایی نکرده بچه مشگل دارشه حالا سقطم نشد 

یکی میخواد و نمیشه یکی هم مثل من ...خدایا شرمندتم کاش به جای من شما حامله میشدی کاااش

😔😔😔😔😔من که دوستم گریه میکنه که چرا خدا بهش بچه داده با تنبلی تخمدان شدیدددد و الانم با کم کاری تیروئید شدید بچه دار شده اونم چهارمیشو سومیش تازه هفت ماهشه شما که خوبی باز دومیته ....

به یکی نمیده به یکی نمیخواد و میده من که قیدشو زدم با این غده 😔

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم 🍃❤️                             وَحَنیْنی ألیکَ یَقْتُلُنی ...❤️‍🩹💌