2777
2789
عنوان

فرق کرد کرمانشاه و کردستان چیه معذرت خواهی از همگی

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 28 پست

اسی تو چرا معذرت خواهی میکنی؟ افراد تجزیه طلب و اونایی که پراکندگی میکنن بین قوم ها اونا باید معذرت خواهی کنن

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من عاشق کردام🥹

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

اينو به عنوان يه كرد ميگم كه هرجا ما كردها

هم نژاد خودمون رو ميبينيم

كلي ذوق ميكنيم

و تحويل ميگيريم همو

اصلا فرقي نداره كرد كجا باشي

مهم اينه برامون كه كرد باشي

حتي لك و لر هم مثل برادرهاي كرد هستن

اشتراك زبوني زيادي هم دارن باهم

واقعا لذت میبری وقتی بین کاربرا بحث رامیندازی 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
اسی تو چرا معذرت خواهی میکنی؟ افراد تجزیه طلب و اونایی که پراکندگی میکنن بین قوم ها اونا باید معذرت ...

اخه گفتم بد برداشت نشه همه ایرانی هستید و عزیز 

تو تاپیکم چند نفر گفتن به هدف دعوا زدم 

واییییییییییی چقدر معذرت خواهی کردی حرف بدی نزدی که!!! عزت نفس نداری نگه؟

لازم بود عذر خواهی کنه چون همون موقع که دید

بحث شده قفل نکرد

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

وای اسی مگه تو اون تاپیک عذرخواهی نکردی؟چرا دوباره تاپیک زدی درموردش؟هم به جوابت رسیدی هم عذرخواهی کردی دیدی که چه بحثی شد ول کن توروخدا حالا دوباره دعوا میشه قفل کن تاپیکتو.

شما مقصر نبودی فقط سوال داشتی پرسیدی همین.اوناییکه دعوا میکنند مقصرند.ولی اگه بخوای ادامه بدی همه کاسه کوزه‌ها سرت شکسته میشه.

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏

بنظرم استارتر تو مشکل داری

تاپیک زدی وسطش همه میگفتن قفل کن نکردی رسید ب صفحه ۲۰ بعداز کلی دعوا قفل کردی

الان دوبارهدتاپیک زدی قفلشم نمیکنی؟!!! 

اگر نیت بدی نداری پس کم فهم و درکی ک نمیفهمی باید قفل کنی دوباره بحث نشه

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
لازم بود عذر خواهی کنه چون همون موقع که دیدبحث شده قفل نکرد

بله مقصر من هستم ولی چند بار تو تاپیک گفتم بس کنید ول نکردن باز معذرت خواهی میکنم اگر ب شخصی توهینی شده 

منم عاشق کرداممخصوصا

خیییلی خوبن

متاسفانه با شهرایی که کرد هستن خیلی فاصله دارم🥲

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A