به خدا نه قصد توهین نه دعوا نه چیز دیگه ای داشتم فقط نون خ زیاد گوش میدم واسم سوال شد فرقشون چیه
معذرت میخوام اگر بی احترامی به هر قومی شد
همه هموطن هستید و عزیز
حضرت یوسف میفرماین که انسان ها با هم برابر و برادر هستن پس همگی عزیز هستید من دوباره معذرت میخوام اگر باعث شدم به هر کدومتون که از هر قومی هستید بی احترامی بشه 🦋
اسی تو چرا معذرت خواهی میکنی؟ افراد تجزیه طلب و اونایی که پراکندگی میکنن بین قوم ها اونا باید معذرت خواهی کنن
سال ها خودتو عذاب میدی تا در نگاه دیگران بالا بری بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
وای اسی مگه تو اون تاپیک عذرخواهی نکردی؟چرا دوباره تاپیک زدی درموردش؟هم به جوابت رسیدی هم عذرخواهی کردی دیدی که چه بحثی شد ول کن توروخدا حالا دوباره دعوا میشه قفل کن تاپیکتو.
شما مقصر نبودی فقط سوال داشتی پرسیدی همین.اوناییکه دعوا میکنند مقصرند.ولی اگه بخوای ادامه بدی همه کاسه کوزهها سرت شکسته میشه.
یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنماییهای بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
تاپیک زدی وسطش همه میگفتن قفل کن نکردی رسید ب صفحه ۲۰ بعداز کلی دعوا قفل کردی
الان دوبارهدتاپیک زدی قفلشم نمیکنی؟!!!
اگر نیت بدی نداری پس کم فهم و درکی ک نمیفهمی باید قفل کنی دوباره بحث نشه
در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤 اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../ درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /